خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | پنجشنبه، 23 اسفند 1397 - 11:56
رسانه‌ها از حمله بیش از ۱۵۰ صهیونیست به مسجد الاقصی خبر دادند.
الاقصي،يورش،مسجد،صهيونيست،بردند

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه الجزیره، بیش از ده‌ها صهیونیست به مسجد الاقصی یورش بردند.
پایگاه فلسطینی دنیا الوطن نوشت: بیش از ۱۵۰ صهیونیست صبح امروز (پنجشنبه) در سه گروه مجزا و تحت حمایت پلیس اسرائیل به صحن مسجد الاقصی یورش بردند.
خبرگزاری فلسطینی وفا نیز به نقل از یک منبع در وزارت اوقاف فلسطین نوشت: این شهرک‌نشینان صهیونیست در ابتدا از ورودی باب المغاربه (دروازه مغربی‌ها) به مسجد الاقصی یورش بردند سپس برای بار دوم و سوم نیز از این ورودی حمله کردند.
گفتنی است گروهی صهیونیستی موسوم به «گروه‌های هیکل سلیمان» به تازگی از هواداران خود خواسته است با شعار «با هم برای جلوگیری از تسلط مسلمانان بر باب رحمت (نام دروازه شرقی حرم شریف)» در یورش به مسجد الاقصی مشارکت داشته باشند.
انتهای پیام/