خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان انتخابات ریاست جمهوری تاجیکستان

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | یکشنبه، 20 مهر 1399 - 21:46
انتخابات ریاست جمهوری تاجیکستان ساعت 20 به وقت محلی به پایان رسید.<br/><br/>
انتخابات،رئيس،تاجيكستان،حزب،ساعت،رياست،نفر،جمهوري،محلي

انتخابات ریاست جمهوری تاجیکستان ساعت 20 به وقت محلی به پایان رسید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، انتخابات ریاست جمهوری تاجیکستان که ساعت 6 صبح امروز به وقت محلی آغاز شده بود، در ساعت 20 به پایان رسید.
در اطلاعیه کمیسیون مرکزی انتخابات و همه پرسی تاجیکستان آمده است که تا ساعت 15 بیش از سه میلیون و 495 هزار نفر در پای صندوق های اخذ رای حاضر شدند که 70.7 درصد واجدین شرایط رای را تشکیل می دهد.
بیش از 4 میلیون و 943 هزار نفر شهروند تاجیک واجد شرایط رای بوده و به منظور تامین حضور آنها در انتخابات 68 حوزه انتخابیه و 3375 شعبه اخذ رأی در داخل و 39 شعبه در خارج از تاجیکستان ایجاد شده بود.
159 نفر ناظر خارجی بر این انتخابات نظارت کرده و 267 نفر خبرنگار داخلی و خارجی نیز این رویداد را پوشش دادند.
نتایج مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری تاجیکستان فردا ساعت 10 به وقت محلی اعلام خواهد شد.
«امامعلی رحمان» رئیس جمهور فعلی و رئیس حزب دموکراتیک خلق تاجیکستان، ««معراج عبدالله اف» رئیس حزب کمونیست، «عبدالحلیم غفاروف» رئیس حزب سوسیالیستی، «رستم لطیف زاده» رئیس حزب کشاورزی و «رستم رحمت زاده» رئیس حزب اصلاحات اقتصادی این کشور برای احراز مقام ریاست جمهوری با هم رقابت کردند.
بیشتر تحلیلگران بر آنند که نتایج این انتخابات غیر قابل انتظار نخواهد بود و امامعلی رحمان باز هم برای یک دوره جدید هفت ساله رئیس جمهور انتخاب خواهد شد.
انتهای پیام/.