خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جوی آرام و پایدار در بیشتر مناطق کشور/ وزش باد شدید در استان‌های شرقی

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 20 مهر 1399 - 21:15
کارشناس هواشناسی گفت: طی سه روز آینده در نواحی شرقی کشور از جمله کرمان و هرمزگان وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.
كشور،روز،تهران،ضيائيان،وزش،هواشناسي،باد

ضیائیان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد:
صادق ضیائیان کارشناس هواشناسی در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه طی ۵ روز آینده در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار برقرار خواهد بود گفت: در استان‌های تهران و البرز فردا مه صبحگاهی را شاهد خواهیم بود.
او ادامه داد: طی سه روز آینده در نواحی شرقی کشور از جمله شرق کرمان و برخی نقاط هرمزگان وزش باد شدید و گرد وخاک پیش بینی می شود.
ضیائیان افزود: دریای عمان هم از روز دوشنبه تا ظهر چهارشنبه مواج خواهد بود.
این کارشناس هواشناسی بیان کرد: از روز دوشنبه تا پایان هفته در نیمه شرقی کشور روند افزایشی نسبی دما را خواهیم داشت.
او درباره آخرین وضعیت آب وهوای تهران هم گفت: تهران فردا آسمانی صاف همراه با غبار صبحگاهی خواهد داشت و در بعدظهر افزایش ابر گاهی وزش باد پیش بینی می شود.
بیشترین دمای تهران فردا ۲۲ درجه و کمترین آن ۱۲ درجه خواهد بود.
طبق اعلام سازمان هواشناسی تا پایان هفته در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار پیش‌بینی می‌شود.
وزش شدید باد و افزایش نسبی دما در شرق و جنوب شرق کشور را شاهد خواهیم بود.
دریای عمان و تنگه هرمز فردا مواج است.
انتهای پیام/