خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری همایش ها بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا باشد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 20 مهر 1399 - 15:56
کرمان - معاون امنیتی استاندار کرمان گفت: در برگزاری هرگونه همایش باید به محدودیت‌های ایجاد شده به دلیل شیوع ویروس کرونا توجه کرد که توجه به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا لازم الاجراست.
پيامبر،برگزاري،همايش،ملي،كرونا،اكرم،تخصصي

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق بصیری ظهر یکشنبه در جلسه ستاد برگزاری سومین همایش ملی پیامبر اعظم با اشاره به اینکه در اهمیت برگزاری همایش ملی پیامبر اعظم هیچ شکی نیست و جا دارد در ابعاد مختلف شخصیت پیامبر اکرم (ص) کارهای پژوهشی انجام شود، افزود: اما باید در این زمینه از یک طرف به اثر بخش بودن این همایش و از طرف دیگر به محدودیت‌های ایجاد شده به دلیل شیوع ویروس کرونا توجه کرد.
وی با بیان این مطلب که طبق آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا، برگزاری هرگونه همایش و سمینار ممنوع شده است، تصریح کرد: لذا در این شرایط باید همایش‌ها با رویکرد تخصصی برگزار و از برگزاری به صورت عمومی اجتناب کرد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمان با اشاره به اینکه اینگونه برنامه‌ها باید با تعداد نفرات محدود و بیشتر به سمت مباحث محتوایی کرده و از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کرد، عنوان کرد: طبق آخرین مصوبه ستاد ملی کرونا در برگزاری همایش‌های تخصصی باید با رعایت فاصله اجتماعی دو متر و زدن ماسک برگزار و هیچگونه پذیرایی هم انجام نشود همچنین افراد بالای ۶۰ سال و افرادی که سابقه ابتلاء به ویروس را دارند، نباید شرکت کنند.
وی اضافه کرد: از آنجایی که دین مبین اسلام و شخصیت پیامبر اکرم (ص) به مسائل بهداشتی نیز توجه زیادی داشته اند پیشنهاد می‌شود که یک میزگرد تخصصی نیز با محوریت بهداشت از دیدگاه پیامبر اکرم (ص) داشته باشیم.