خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 02 مهر 1402
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چیز‌هایی که به اشتباه فکر می‌کنید سرطان زا هستند

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | چهارشنبه، 19 دی 1397 - 18:34
هر روز از این طرف و آن طرف خبرهایی از سرطان‌زا بودن چیزهایی می‌شنویم که شاید شگفت‌زده‌مان کنند. درصورتی که برخلاف تصور و باور عمومی، بی‌ضررند.
خشك،مو،واكس،ماموگرافي،نوتلا،گزارش،مصرف،علمي،مواد،انرژي،رنگ،و ...

خلاصه خبر

نوتلا
ظروف یکبار مصرف
زیاد جوشاندن آب
شامپو
اشعه X
برداشتن تومور آن را منتشر می‌کند
در معرض هوا قرار گرفتن تومور سرطانی آن را منتشر می‌کند
به گفته‌ی انجمن دندانپزشکان آمریکا، ترکیب این فلزات، آمالگام یا ماده‌ی پُر کننده‌ی دندان را تشکیل می‌دهد که کاملا بی‌خطر است.برخی مطالعات نشان داده‌اند افرادی که زیاد در معرض رنگ مو هستند (آرایشگرها) بیشتر مستعد ابتلا به سرطان مثانه قرار دارند، اما هیچ مدرک علمی وجود ندارد که ثابت کند رنگ کردن مو، حتی به طور مرتب، ریسک سرطان را افزایش می‌دهد.
طبق گزارش انجمن سرطان آمریکا، SLS ماده‌ای سرطان‌زا نیست.انجمن ملی سرطان این موضوع را کاملاً مشخص کرده: این شایعه که ضد عرق‌ها سرطان‌زا هستند صحت ندارد.
طبق توضیحات انجمن ملی سرطان، سرطان با جهش‌های ژنتیکی به وجود می‌آید و تلفن همراه، نوعی انرژی با فرکانس پایین ساطع می‌کند که قادر به آسیب به DNA درون سلول نیست.
طبق گزارش انجمن ملی سرطان در زمینه‌ی الکترومغناطیس و سرطان، انرژی الکتریکی ساطع شده از خطوط قدرت، به واسطه‌ی دیوار‌ها یا سایر اشیاء به راحتی ضعیف می‌شوند.
اندک است و آنقدری نیست که موجب سرطان شود.
از سینه گرفته می‌شود و می‌تواند به تشخیص زودهنگام سرطان سینه کمک کند.
به کاررفته در ماموگرافی می‌تواند موجب سرطان سینه شود.
به گفته‌ی انجمن ملی سرطان هیچکدام این ادعا‌ها درست نیستند.
هرچند آسیب وارد شده به سینه می‌تواند موجب کبودی یا تورم و التهاب و یا حتی توده‌ای خوش خیم به نام نکروز چربی شود، اما منجر به سرطان سینه نخواهد شد.این باور که کورتاژ، ریسک ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهد ریشه در این نکته دارد که زنانی که برای اولین بار بعد از سی سالگی زایمان می‌کنند بیشتر در معرض سرطان سینه‌اند.
اما واقعیت علمی این است که زنانی که کوتاژ کرده‌اند، بیشتر از زنانی که سابقه‌ی کورتاژ ندارند مستعد سرطان سینه» نیستند».در سال ۲۰۰۵ یک بررسی توسط انجمن سرطان آمریکا انجام شد که ۴۱ درصد افراد گفتند عقیده دارند عمل جراحی برای برداشتن تومور سرطانی باعث انتشار سرطان می‌شود و ۱۳ درصد افراد نیز مطمئن نبودند.
اما واقعیت این است که برداشتن تومور سرطانی موجب پخش شدن آن نمی‌شود.
ضمنا سرطان به خودی خود منتشر می‌شود و متاستاز می‌دهد، نه به کمک چاقوی جراحی.این هم یک باور اشتباه دیگر!
این باور اشتباه از اینجا ناشی می‌شود که برخی از بیماران سرطانی مدتی بعد از عمل جراحی به دلیل متاستاز سرطان فوت می‌کنند.
طبق گزارش انجمن ملی سرطان، طبیعی است کسی که سرطان دارد گاهی احساس اندوه و خشم و بی‌انگیزه بودن بکند و گاهی هم احساس خوب داشته باشد.