خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا در قم بالاتر از میانگین کشوری

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | یکشنبه، 20 مهر 1399 - 14:38
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به میانکین موارد بستری و فوتی کرونا در کشور، گفت: متاسفانه در برخی استان‌ها مانند قم نرخ بروز بستری و مرگ و میر دارای اختلاف بسیار زیادی با میانگین کشوری است.
بستري،كشور،مير،ميانگين،بهداشتي،سلامت،مرگ

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به میانکین موارد بستری و فوتی کرونا در کشور، گفت: متاسفانه در برخی استان‌ها مانند قم نرخ بروز بستری و مرگ و میر دارای اختلاف بسیار زیادی با میانگین کشوری است.
به گزارش ایسنا، دکتر سیما سادات لاری، گفت: در شرایطی هستیم که مردم کشور نیاز به همبستگی بیشتر برای حفظ سلامت خود دارند و شرط اساسی موفقیت در این دوران حساس همه گیری بیماری، همکاری بیشتر و موثرتر مردم فهیم کشورمان با پرسنل نظام سلامت است.
وی افزود: مطمئنا هرگونه عادی انگاری شرایط و سهل‌انگاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌تواند زمینه لازم را جهت شیوع گسترده‌تر بیماری در کشور فراهم کند.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: در هفته سوم مهرماه میانگین بروز موارد بستری در کشور در هر ۱۰۰ هزار نفر ۱۵.۱۹ نفر و متوسط بروز موارد مرگ و میر ۲۲ دهم در هر یک میلیون نفر گزارش شده است.
متاسفانه در برخی استان‌ها مانند قم نرخ بروز بستری و مرگ و میر دارای اختلاف بسیار زیادی با میانگین کشوری بوده است.
وی در خاتمه تاکید کرد: فراموش نکنیم عمل به توصیه‌های بهداشتی توسط ما به عنوان گامی موثر برای حفظ سلامت خود و خانواده‌هایمان است و امیدواریم در شرایط حساس کنونی با تقویت عزم و اراده در رعایت نکات بهداشتی شاهد توقف شیوع گسترده بیماری در کشورمان باشیم.
انتهای پیام