خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصفهان به کارخانه تولید کرونا تبدیل شده است/ رشد فزاینده بیماری

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | یکشنبه، 20 مهر 1399 - 14:16
نجیمی گفت: وضعیت ابتلا به کرونا در استان اصفهان بحرانی است و احتمالا به زودی با کمبود تجهیزات و نیروی انسانی مواجه خواهیم شد.
اصفهان،استان،كرونا،پزشكي،موارد،اشاره،فرسودگي،سخنگوي

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگارارن جوان، آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با اشاره به اینکه استان اصفهان به کارخانه تولید کرونا تبدیل شده است، اظهار داشت: متأسفانه رنگی برای بحرانی‌تر جلوه دادن استان اصفهان نسبت به بیماری کرونا نیست و تعداد موارد فوتی رو به افزایش است.
او افزود: با این روند که شهروندان نسبت به اجرای آیین نامه های بهداشتی و استفاده از ماسک جدیت به خرج نمی‌دهند، نه تنها شیب نمودار ابتلا به کرونا در استان اصفهان ثابت نخواهد شد بلکه روند افزایشی به دنبال خواهد داشت.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به افزایش دو برابری فوتی‌ها در استان اصفهان تصریح کرد: چنانچه تعداد موارد حاد که وابسته به دستگاه تنفس مصنوعی هستند با این روند افزایشی پیشرفت کند، در هفته‌های آتی با موارد بیشتر فوتی رو به رو خواهیم شد.
نجیمی به فرسودگی تجهیزات پزشکی در بیمارستان‌های استان اصفهان هم اشاره کرد و گفت: برای نمونه دستگاه «سی تی اسکن» با این حجم فزاینده که در بیمارستان‌ها به کار گرفته می‌شود علاوه بر فرسودگی کادر درمان دچار استهلاک شده است.
او تاکید کرد: با این روند در هفته‌های آتی با فرسودگی و بیماری کادر درمان، کاهش ظرفیت بیمارستان‌ها و استهلاک تجهیزات پزشکی در بیمارستان‌های استان اصفهان مواجه خواهیم شد.
بنابراین از شهروندان تقاضا داریم که نسبت به مسئولیت اجتماعی خود در رعایت آیین نامه ‌های بهداشتی و استفاده از ماسک پایبند باشند و چنانچه به این بیماری مبتلا شدند حداقل دو هفته را در قرنطینه به سر ببرند و از حضور در جامعه اجتناب کنند.
نجیمی با اشاره به روند فزاینده ابتلاء به کرونا در استان اصفهان گفت: روزانه بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در استان اصفهان شناسایی می‌شود که آمار واقعی دو یا سه برابر موارد شناسایی شده است.
منبع: مهر
انتهای پیام/ح