خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود ۲ کشتی چینی به آب‌های ژاپن

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 20 مهر 1399 - 14:07
گارد ساحلی ژاپن دو کشتی چینی را که وارد آب‌های قلمروی ژاپن در نزدیکی جزایر مورد مناقشه سنکاکو/دیائویو شده بودند، رهگیری کرد.
ژاپن،جزاير،چيني،قلمروي،گارد،مناقشه

گارد ساحلی ژاپن دو کشتی چینی را که وارد آب‌های قلمروی ژاپن در نزدیکی جزایر مورد مناقشه سنکاکو/دیائویو شده بودند، رهگیری کرد.
به گزارش ایسنا، براساس گزارش شبکه خبری ان.اچ.کی ژاپن، این دو کشتی چینی تلاش کردند تا به قایق‌های ماهیگیری ژاپنی نزدیک شوند.
مقر گارد ساحلی ژاپن سپس قایق‌های گشتی را در منطقه مستقر کرد و به کشتی‌های چینی هشدار داد تا آب های قلمروی ژاپن را سریعا ترک کنند.
بر اساس گزارش این شبکه خبری، این هجدهمین بار از ۲۸ اوت است که یک کشتی گارد ساحلی چینی از ‌آب‌های مورد مناقشه در سواحل جزایر سنکاکو عبور کرده است.
مساله این جزایر مدت‌ها مورد مناقشه بین چین و ژاپن بوده است.
توکیو معتقد است که از سال ۱۸۹۵ بر آنها حاکمیت داشته است اما چین مدعی است که این جزایر جزئی از قلمروی خودش است.
در پی جنگ دوم جهانی، این جزایر تحت کنترل آمریکا درآمد و سپس در ۱۹۷۲ به ژاپن واگذار شد.
چین بر این باور است که ژاپن به صورت غیرقانونی این جزایر را تصرف کرده، در حالی که توکیو می‌گوید، پکن پس از ۱۹۷۰ مدعی مالکیت آنهاست، وقتی که مشخص شد منطقه آبی اطراف آن مملو از ذخایر با ارزش است.
تنش بین دو کشور پس از آن شدت گرفت که توکیو سه جزیره را از یک مالک شخصی در ۲۰۱۲ خرید.
انتهای پیام