کاهش ۲۵ درصدی تصادفات منجر به فوت در چهارمحال و بختیاری
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی چهارمحال و بختیاری گفت: در تصادفات شش ماه نخست سال جاری ۲۵ درصد کاهش فوتی، ۱۱ درصد کاهش مجروحیت و کاهش شش درصدی خسارت در استان نسبت به مشابه سال قبل را شاهد بودهایم.

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی چهارمحال و بختیاری گفت: در تصادفات شش ماه نخست سال جاری ۲۵ درصد کاهش فوتی، ۱۱ درصد کاهش مجروحیت و کاهش شش درصدی خسارت در استان نسبت به مشابه سال قبل را شاهد بودهایم.
سرهنگ ایرج حسینپور ۲۰ مهرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه خدمات نیروی انتظامی باید منتج به کاهش تصادفات شود، اظهار کرد: چهارمحال و بختیاری ۱.۱ درصد جمعیت، یک درصد مساحت، ۱.۸ درصد جمعیت کامیونداران، ۱.۲ درصد جمعیت خودرویی و ۱.۴ درصد ناوگان مسافربری را در سطح کشور به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه باید به ازای هر ۱۰۰ نفر یک پلیس راهور فعالیت کند، افزود: این مهم در استان محقق نشده، اما در حال پیگیری برای جذب نیرو در پلیس راهور در سطح استان هستیم و برای شهرهایی مانند سورشجان و گندمان که تصادفات زیادی بهوقوع میپیوندد، ایجاد شعبه یا ایستگاه در نظر گرفته شده است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه دوسوم از تصادفات و ترافیک استان در سطح شهرکرد اتفاق میافتد، گفت: پس از مرکز استان، بروجن و لردگان در ردههای بعدی قرار دارند.
حسینپور با بیان اینکه برای کاهش ترافیک استانی در حال تعامل با دیگر متولیان نظیر پلیسراه استان و راه و شهرسازی هستیم، اضافه کرد: تمام متولیان باید برای رفع نقاط حادثهخیز استان همگام با هم قدم بردارند، بهعلاوه شورای ترافیک استان با نام شورای همتا و شورای راهوری تصادفات به ریاست استاندار در حال انجام جلسات است.
وی در رابطه با نقاط حادثهخیز استان توضیح داد: ۷۲ نقطه حادثهخیز در استان شناسایی و تعدادی از آنها مرتفع شده است، ۱۵ نقطهمحل دیگر را برای رفع مشکل شناسایی کردهایم که از جمله آنها میتوان به حدفاصل میدان امام حسین (ع) تا بلوار رهبر در شهرکرد اشاره کرد که در این حد فاصل در سال گذشته ۴۶۰ تصادف رخ داده است، برنامه اتخاذشده برای این منطقه برداشتن سرعتگیرها بهمنظور افزایش زیبایی شهری و اختصاص مکانی برای تردد افراد است، هرچند دو پل هوایی نیز در این منطقه وجود دارد اما افراد مسن معمولا نمیتوانند از پلهای هوایی استفاده کنند.
تجهیز خودروهای سیار ثبت تخلفات در دستور کار است
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه سختترین نوع تشخیص تصادفات در پشت چراغ قرمز است، گفت: با بحث هوشمندسازی و ایجاد دوربین تا حدودی این موضوع حل شده است.
حسینپور با بیان اینکه برای نظمدهی و ایجاد فضای پارک برای ماشینها برنامهای تحت عنوان تجهیز خودروهای سیار ثبت تخلفات مدنظر است، ادامه داد: با وجود اختصاص پارکینگ برای کارکنان ادارات، اما اکثر آنان خودروهای خود را کنار خیابانها پارک میکنند، همین عامل باعث گلایهمندی شهروندان شده است و بههمین دلیل این طرح میتواند در آرامش دیگر شهروندان موثر باشد.
وی به معضلات کمربندیها اشاره و تصریح کرد: رفع بسیاری از مشکلات برای تعریض کمربندی نیازمند تمکین مردم است و کشاورزانی که در این نقاط فعالیت دارند حاضر به همکاری نیستند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در سال گذشته بیشترین فوتیهای درونشهری از میان سالمندان و کودکان بوده است، افزود: در شش ماه نخست سال جاری ۲۵ درصد کاهش فوتی، ۱۱ درصد کاهش مجروحیت و کاهش شش درصدی خسارت در استان نسبت به مشابه سال قبل ثبت شده و تلاشهای همکاران در کاهش تصادفات بهثمر نشسته، البته مساعدت مردم استان نیز بسیار مناسب بوده است.
فلسفه پلاک ملی چیست؟
حسینپور با بیان اینکه روزانه ۳۰۰ مورد تعویض پلاک در استان صورت میگیرد، اظهار کرد: در چند سال گذشته مردم تمایل زیادی برای اختصاص پلاک از استان همجوار و تهران داشتهاند و با همراه داشتن کپی شناسنامه و آدرس یکی از دوستان یا بستگان ساکن در استانهای ذکرشده پلاک بروناستانی دریافت میکردند، باید گفت این مسئله بهمدت دو سال است که وجود نداشته و اطلاعات دقیق هر شهروند و خانواده وی (همسر) برای اختصاص پلاک دریافت میشود.
وی با اشاره به اینکه طرح نوبتدهی اینترنتی تعویض پلاک از ۱۵ مهرماه در مرکز استان آغاز شده است، بیان کرد: تعویض پلاک در استان و در شش ماه ابتدای سال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۳ درصد افزایش یافته است، مردم میتوانند در سایت Rahvar۱۲۰ ثبتنام کرده و برای تعویض پلاک خود نوبت بگیرند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی چهارمحال و بختیاری به شهروندانی که خودروشان در پارکینگ متوقف شده است، توصیه کرد که در بازه زمانی ۲۷ مهرماه تا ۲ آبانماه و بهمناسبت هفته نیروی انتظامی برای ترخیص خودروهای خود اقدام کنند و خاطرنشان کرد: این قانون فقط در این بازه بوده و مختص صاحبان خودرویی است که بیش از ۴۰ درصد از تخلفات آنان منجر به جراحت نشده باشد، برای این افراد فرصت قسطبندی در نظر گرفته شده و تا یک سال زمان دارند اقساط خود را پرداخت کنند.
انتهای پیام