خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش دو برابری تولید اکسیژن در علوم پزشکی شاهرود

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 20 مهر 1399 - 13:01
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از افزایش دو برابری ظرفیت تولید اکسیژن به منظور خدمات‌دهی بهتر به بیماران و خصوصا مبتلایان به کروناویروس در علوم پزشکی شاهرود خبر داد.
اكسيژن،شاهرود،پزشكي،افزايش،علوم،دستگاه،توليد

ایسنا/سمنان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از افزایش دو برابری ظرفیت تولید اکسیژن به منظور خدمات‌دهی بهتر به بیماران و خصوصا مبتلایان به کروناویروس در علوم پزشکی شاهرود خبر داد.
دکتر کلالیان مقدم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ظرفیت تولید اکسیژن در بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود که به مبتلایان قطعی دو شهرستان شاهرود و میامی خدمات‌دهی می‌کند، با افزایش دو برابری به بیش از یک‌هزار و 212 لیتر در دقیه رسیده است.
وی با بیان اینکه افزایش ظرفیت تولید اکسیژن در علوم پزشکی شاهرود با خرید یک دستگاه اکسیژن‌ساز عملی شده تصریح کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا و افزایش تعداد بستری‌ها در این مرکز (سانتر کرونا) میزان مصرف اکسیژن نیز افزایش یافت.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اضافه کرد: از همان روزهای نخست که متوجه این چالش شدیم، برای اینکه در آینده با مشکلات بیشتری مواجه نشویم، به فکر خرید و نصب یک دستگاه اکسیژن ساز در این مرکز درمانی بودیم تا اینکه بعد از نامه‌نگاری‌های فراوان و تلاش همکاران، این امر تحقق یافت و دستگاه در محل مورد نظر در حال نصب است.
دکتر کلالیان مقدم خاطرنشان کرد: پیش از این و با فعالیت دستگاه‌های قبلی روزانه ۶۰۰ لیتر در دقیقه، اکسیژن تولید می‌شد که با راه‌اندازی این دستگاه جدید، ظرفیت تولید اکسیژن به یک‌هزار و ۲۱۲ لیتر در دقیقه افزایش می‌یابد.
این عضو هیئت علمی علوم پزشکی شاهرود با اشاره به ارزش ۲میلیارد و ۲۰۰ هزار تومانی این دستگاه از خرید یک دستگاه اکسیژن ساز دیگر در آینده نزدیک خبر داد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به نیاز واقعی شرق استان به این تجهزیزات پزشکی و درمانی اظهار کرد: با اضافه شدن این دستگاه‌ها علاوه بر تأمین نیازهای اکسیژن در بیمارستان امام حسین (ع) و سایر مراکز درمانی، افزایش تخت‌های ویژه و آی سی یو نیز امکان‌پذیر می‌شود و اکسیژن بیمارستان در سال‌های طولانی‌تر کفایت می‌کند.
انتهای پیام