خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن در جنگ نرم تفکرات جوانان نظام را هدف گرفته است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 23 اسفند 1397 - 10:57
فرمانده سپاه حضرت‌قمربنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری گفت: در جنگ نرم، مجروح و شهید و اسیر، مشهود نیستند اما بر فکر و روان جوانان ما تأثیر بسیاری دارد.
جنگ،دفاع،نرم،رزمندگان،دشمن،مقدس،جوانان،چهارمحال،اكبري،بختيار ...

سردار علی‌محمد اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم شهرکرد اظهار داشت: بعد از این مدتی که از جنگ دفاع مقدس می‌گذرد جوانان انقلابی ما امروزه در سوریه از حرم بی بی زینب کبری (س) دفاع و ما هنوز هم در راه اسلام شهدایی را تقدیم می‌کنیم.
وی با بیان اینکه اکنون در منطقه‌ای هستیم که شهدای اسلام در زمان 8 سال دفاع مقدس افتخاراتی را آفریدند، افزود: جنوب کشور محل شجاعت جمعی از رزمندگان عملیات والفجر و شهدای کانال کمیل است که بسیاری از آن‌ها نیز از استان چهارمحال و بختیاری و گردان ذوالفقار بودند.
فرمانده سپاه حضرت‌قمربنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه امروز در تمامی این صحنه‌ها حضور چشمگیر جوانان را شاهد هستیم، خاطرنشان کرد: سال‎ها پیش جوانانی در این منطقه و با پشتیبانی خواهران تاریخ ماندگاری را ثبت کردند که در اذهان مردم نقش بست و امروزه پیمودن راه شهدا و رزمندگان، زمینه‌ای برای زنده نگه داشتن راه و یاد آنها است.
اکبری تصریح کرد: دانشجویان از خانواده خود جدا شدند و چند روزی را در این بیابان‌ها و با شرایط سخت به یادمان‌های شهدا رفتند و یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند.
وی ادامه داد: رزمندگان ما نیز در آن زمان از خانواده، زندگی، شهر و دیار خود گذشتند و تمام شرایط سخت و دشوار را تحمل کرده تا بتوانند طی عملیاتی کارساز در مقابل دشمن ایستادگی کنند.
فرمانده سپاه حضرت‌قمربنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری گفت: افتخار ملت ایران و نسل‌های بعد این است که رزمندگان ما در جنگ 8 ساله دفاع مقدس در مقابل رژیم بعثی مقاومت و اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک پاک ایران به تصرف آن‌ها درآید.
سردار اکبری با اشاره به جنگ سخت در آن زمان و جنگ نرم در نسل امروزی افزود: رزمندگان و شهدای ما در جنگ دفاع مقدس، مدافع اسلام و انقلاب بودند و اکنون نیز ما در جنگ نرم به سر می‌بریم و جوانان زیادی در راه اسلام و دفاع از انقلاب اسلامی می‌جنگند و مجهادت می‌کنند.
وی بیان کرد: در 8 دفاع مقدس با جنگ سخت مواجه بودیم و دشمن مشخص بود و حد فاصل معینی با دشمن داشتیم اما امروز در جنگ نرم به خصوص فضای مجازی هیچ فاصله‌ای با دشمن نداریم بلکه دشمن در جیب ما و دست ما و تلفن همراه ما است که می‌تواند یک جاسوس همراه با ما باشد.
فرمانده سپاه حضرت‌قمربنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در جنگ نرم، مجروح و شهید و اسیر، مشهود نیستند اما بر فکر و روان جوانان ما تأثیر بسیاری دارد.
سردار علیمحمد اکبری تصریح کرد: ما نباید در مقابل جنگ نرم بی‌توجه باشیم و مسئولان کشور و جوانان ما باید در این راه و مقابله با جنگ نرم توجه ویژه داشته و در صحنه حاضر باشند.
انتهای پیام/ ت