صید ماهیان استخوانی در مازندران آغاز شد
مهر
|
استانها
|
یکشنبه، 20 مهر 1399 - 10:17
بابلسر- همزمان با آغاز فصل صید در کرانه خزری، صیادان مناطق مرکزی و غربی مازندران از امروز صید ماهیان استخوانی را آغاز کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، فصل صید ماهیان استخوانی در مناطق شرقی مازندران و میانکاله از ۱۵ مهرماه و در مناطق مرکزی و غربی از امروز آغاز شد.
حسن اسحاقی مدیرکل شیلات مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت صیادان استان از امروز برای صید روانه دریا شدند و بیش از چهار هزار صیاد در قالب ۵۴ تعاونی پره مشغول فعالیت هستند.
وی با اشاره به رهاسازی ۱۰۰ میلیون قطعه بچه ماهی ادامه داد: امیدواریم در فصل صید شاهد اثرات رهاسازی بچه ماهیان در سبد صیادان و خانوارهای آنان باشیم.
وی به کاهش ۵۰ درصدی میزان صید در فصل قبلی سال گذشته به دلیل شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: امیدواریم فصل صید جاری، فصل پررونقی برای صید و صیادی باشد.
صید ماهیان استخوانی تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهد یافت.