خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلان جنگ مقاومت فلسطین در پی وخیم شدن حال «ماهر الاخرس» / بادبادک‌های آتش زا راهی شهرک‌های صهیونیست نشین شدند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 20 مهر 1399 - 03:47
شاخه نظامی جبهه خلق برای آزادی فلسطین در پی وخیم شدن حال «ماهر الاخرس» و همچنین اعلام اعتصاب غذای اسرای فلسطینی، هر گونه آسیب به این اسرا را اعلان جنگ تلقی کرد.
ماهر،اعتصاب،فلسطيني،اسير،غذا،جبهه،زندان

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری الهدف، کتائب شهید ابوعلی مصطفی، شاخه نظامی جبهه خلق برای آزادی فلسطین در پی اعلام تصمیم اعتصاب غذای باز ۳۰ اسیر این جبهه در زندان عوفر در همبستگی با دو اسیر فلسطینی؛ «ماهر الاخرس» و «وائل الجاغوب» که رژیم صهیونیستی مدت‌هاست به خواسته‌های آن‌ها بی‌اعتناست، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: اسرای فلسطینی خط قرمز هستند و اگر آسیبی به آن‌ها برسد این موضوع را به معنای اعلان جنگ برداشت می‌کند.
این بیانیه می‌افزاید: یک برنامه جامع مبارزاتی در جهت نبرد با اعتصاب غذا تدارک دیده‌اند و انتظار می‌رود ده‌ها نفر از برادران و مبارزان فلسطینی در خارج زندان هم به آن ملحق شوند که شاید برای مدت سه ماه تداوم داشته باشد.
از سوی دیگر نیز پس از انتشار اخباری پیرامون وخیم شدن حال «ماهر الاخرس»، بادبادک‌های آتش زا و انفجاری به سوی شهرک‌های صهیونیست نشین هم مرز با نوار غزه به پرواز درآمدند.
«ماهر الاخرس» از ۷۷ روز پیش در اعتراض به بازداشت اداری در اعتصاب غذا به سر می‌برد.
انتهای پیام/