خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعمال محدودیت های جدید در سقز/باشگاه های ورزشی هم تعطیل شدند

مهر | استان‌ها | شنبه، 19 مهر 1399 - 21:01
سنندج - با تصمیم ستاد مقابله با کرونا شهرستان سقز محدودیت های جدید از امروز شنبه در این شهرستان در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا اعمال شد.
شهرستان،سقز،كرونا،ويروس،بستري،برگزاري،جلسه،هفته،بدحال،ماسك

به گزارش خبرنگار مهر، کامل کریمیان فرماندار ویژه شهرستان سقز عصر امروز در جلسه ستاد مقابله با کرونا شهرستان سقز، اظهار کرد: همکاری و مشارکت مردم در راستای مقابله عملی با ویروس کرونا در شهرستان سقز یکی از نیازهای لازم و ضروری است.
وی ضمن تاکید بر لزوم همکاری و مشارکت هرچه بهتر مردم برای رایت تمامی پروتکل‌های اعلام شده، گفت: کارکنانی که ماسک نمی‌زنند و پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند به تخلفات اداری معرفی می‌شوند.
فرماندار شهرستان سقز ضمن اشاره به روند رو به رشد شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در این شهرستان، عنوان کرد: در صورتی که مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند شرایط به مراتب نگران کننده تری در انتظار شهرستان سقز خواهد بود.
انور بهرامی، مدیر شبکه بهداشت و درمان هم از افزایش بیماران بستری و بدحال و خستگی کادر درمان در این شهرستان خبر داد و گفت: ۱۱ بیمار بدحال فقط در روز گذشته در بیمارستان شهر سقز بستری شده‌اند.
در جریان برگزاری این جلسه و بعد از ارائه گزارشات مختلف از سوی رؤسای ادارات و سازمان‌های دولتی متولی امر مصوب شد که از امروز ۲۰ مهرماه و به مدت دو هفته محدودیت‌های جدیدی در شهرستان سقز اعمال شود.
بر این اساس از امروز شنبه و به مدت ۲ هفته تمامی اماکن عمومی و تمام باشگاه‌های ورزشی تعطیل می‌شوند.
برگزاری مراسم‌ها و تجمع‌ها از جمله مراسم عروسی و عزا ممنوع است و با صاحبان تالار و خانه باغ‌هایی که برای برگزاری مراسم، مکان را در اختیار افراد قرار می‌دهند، برخورد می‌شود.
آموزشگاه‌های آزاد و خصوص، تعطیل بوده و آزمایشگاه‌ها از فردا به مدت ۲ هفته، آزمایش‌های خون پذیرش نخواهند کرد.
همچنین در این جلسه مصوب شد تا مغازه داران از ورود و پذیرش مشتری‌ها بدون ماسک، خودداری کنند.
از ابتدای مهرماه و همزمان در سراسر استان کردستان موج جدیدی از ویروس کرونا آغاز شده و براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی کردستان روزانه افراد زیادی در بیمارستان‌های استان به دلیل ابتلاء به این ویروس بستری می‌شوند.