خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه تولید گسترده ماسک پارچه‌ای برای تامین نیاز مردم

مشرق | سیاسی | شنبه، 19 مهر 1399 - 19:10
رئیس سازمان حمایت گفت: در نشست هم اندیشی، تمامی موضوعات پیرامون تولید ماسک پارچه ای با لایه داخلی ملت بلون بررسی و تصمیماتی اتخاذ شد.
سازمان،ماسك،توليد،توليدكنندگان،جامعه،اقشار،تاييد،حمايت،مصرف، ...

به گزارش مشرق به نقل از سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، عباس تابش با اشاره به برگزاری جلسه فوق‌العاده این سازمان با تولیدکنندگان ماسک گفت: با توجه به ضرورت در اختیار گذاشتن ماسک ارزان قیمت و مناسب برای کلیه اقشار جامعه علی‌الخصوص جامعه هدف سازمان بهزیستی و کمیته امداد، جلسه‌ای با حضور نمایندگانی از بسیج اصناف، کمیته امداد، بازرسی نهاد ریاست جمهوری، اتحادیه تولید و فروش پوشاک و دیگر دستگاه‌های مرتبط در محل این سازمان برگزار شد.
بیشتر بخوانید: باوری غلط درباره ماسک
رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان افزود: در این جلسه پیشنهاد شد تا ماسک‌هایی با استانداردهای مورد تایید مراجع ذیصلاح و با قابلیت استفاده زمانی چند برابر، تولید و در اختیار اقشار کم درآمد جامعه قرار گیرد.
بیشتر بخوانید: قطع سهمیه پارچه برخی واحدهای تولیدکننده ماسک
وی با ارایه توضیحاتی در مورد مواد بکار رفته در ساخت این ماسک‌ها خاطر نشان کرد: با اتخاذ تمهیدات لازم مقرر گردید برای مقابله با ویروس کرونا ماسک‌های پارچه‌ای تولید شود که لایه داخلی یا همان ملت بلون آن قابل تعویض و بدنه آن قابل شستشو باشد و حتما مورد تایید وزارت بهداشت باشد.
تابش با بیان اینکه عرضه فراوان ماسک‌های پارچه‌ای و قابل شستشو که مورد تایید وزارت بهداشت نیز باشند می‌تواند موجب کاهش هزینه خانوارها شود، گفت : براین اساس مقرر شد، نمونه کارهای تولیدی از ماسک پارچه ای جدید با رعایت استانداردهای لازم حداکثر تا هفته آینده تهیه، ارائه و استعلام‌های فنی لازم در خصوص میزان ایمنی و استاندارد بودن پارچه‌های مذکور و نحوه استفاده از آن از سازمان غذا و دارو ، معاونت امور صنایع، سازمان انرژی اتمی و دیگر سازمان‌های متولی این امر اخذ شود.
رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان دربخش دیگری از سخنان خود با اعلام اینکه ظرفیت تولید ماسک پارچه‌ای از سوی اصناف افزایش خواهد یافت و بر این اساس، نگرانی از بابت تامین نیست، تصریح کرد: در شرایط خاصی قرار داریم و این شرایط نیاز به اتخاذ تصمیمات خاص نیز دارد، لذا امیدوارم بتوانیم با همدلی و همکاری تمامی واحدهای تولیدی و نهادهای مرتبط، با افزایش ظرفیت تولید، به راحتی این ماسک‌های پارچه‌ای در دسترس عموم مردم و اقشار مختلف جامعه قرار گیرد.