یک آمار تامل برانگیز از وضعیت زنان کرونایی استان مرکزی
مدیرکل امور بانوان و خانواده استاندار مرکزی گفت: ۷۲ درصد زنان مبتلا به کرونا و ۹۵ درصد متوفیان زن در استان مرکزی خانه دار هستند.

ایسنا/مرکزی مدیرکل امور بانوان و خانواده استاندار مرکزی گفت: ۷۲ درصد زنان مبتلا به کرونا و ۹۵ درصد متوفیان زن در استان مرکزی خانه دار هستند.
زهرا کسایی پور بیستم مهرماه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی، بیان کرد: طبق بررسی صورت گرفته در استان مرکزی، متاسفانه ۷۲ درصد زنان مبتلا به کرونا و ۹۵ درصد زنان فوت شده، خانه دار هستند که این وضعیت نشان می دهد سطح برخورد زنان خانه دار با ویروس نسبت به زنان شاغل بیشتر است.
وی با تاکید بر اینکه باید علل و عوامل این آمار بالا در میان زنان خانه دار بررسی شود، افزود: با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان و پژوهشگران این دانشگاه درصدد بررسی علل این شرایط هستیم، البته نیاز است که دانشگاه علوم پزشکی نیز در این راستا یاریگر پژوهشگران باشد.
کسایی پور با اشاره به وضعیت برخی از آزمایشگاه های خصوصی که اقدام به انجام تست کرونا می کنند، بیان کرد: براساس اعلام برخی از شهروندان وضعیت این آزمایشگاه ها مناسب نیست، فاصله زمانی انجام تست بین افراد در یک محل بسیار کوتاه است، تراکم جمعیت بالاست و این امر می تواند احتمال ابتلا را افزایش دهد.
در این جلسه زهرا آخانی معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری مرکزی از شلوغی مطلب ها پزشکی انتقاد کرد و گفت: متاسفانه زمان انتظار برای ویزیت طولانی است و مطب ها دارای درب و پنجره مناسب جهت تهویه نیستند در حالی که می توان از سیستم نوبت دهی آنلاین استفاده کرد، همچنین گزارشاتی دریافت شده است که مدیران دستگاه های اجرایی دورکاری کارمندان را اجرایی نمی کنند.
به گزارش ایسنا، معاون پیشگیری دادگستری استان مرکزی با تاکید بر اینکه پزشکان باید نسبت به ویروس کرونا حساستر باشند، افزود: متاسفانه دو نفر از همکاران با علائم کرونا به پزشک مراجعه کرده اند که تشخیص سرماخوردگی داده شد و یکی از آنها دو روز بعد در منزل درگذشت به همین دلیل بهتر است پزشکان دقت بیشتری داشته باشند و از علائم به سادگی عبور نکنند.
محسن خیرمند در خصوص شلوغی مطب ها گفت: برخی از کلینیک ها و درمانگاه ها نوبت دهی آنلاین دارند، اما متاسفانه این سیستم مورد استفاده قرار نمی گیرند، از طرفی ۹۹ درصد پزشکان امکان نوبت دهی آنلاین دارند و این شرایط بهترین فرصت است که این ظرفیت ها فعال شود.
به گزارش ایسنا، در این جلسه رییس اتاق اصناف مرکز استان مرکزی با اشاره به برگزاری جلسات با اتحادیه ها به جهت رعایت پروتکل های بهداشتی گفت: از اول مهرماه تاکنون ۲۲۱۳ مورد بازرسی در اراک از واحدهای صنفی انجام شده است که ۱۰ درصد برای رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی تذکر دریافت کردند و ۳۷ مورد گشت مشترک انجام شده است و در واقع از ابتدای سال تاکنون میزان بازرسی ها به ۴۰ هزار و ۷۸۰ مورد رسیده و ۲۶۲۲ مورد اخطاریه صادر شده است.
جمشید زند یکی از مشکلات کنونی واحدهای صنفی را تعویض کالا دانست و افزود: متاسفانه واحدهای صنفی به دلیل رعایت پروتکل ها اقدام به تعویض کالا بویژه کالاهای بهداشتی و پوشاک نمی کنند، اما این اقدام درگیری هایی بین مشتری و فروشنده ایجاد می کند که لازم است تدبیری در این خصوص اتخاذ شود.
انتهای پیام