خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقشه خطرپذیریِ روانیِ مدارس کرمانشاه تهیه می‌شود

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 19 مهر 1399 - 12:46
معاون آموزش و پرورش کرمانشاه گفت: نقشه خطرپذیری و آسیب‌پذیری روانی مدارس مقطع متوسطه اول استان تهیه می‌شود.
سلامت،رواني،آزمون،مدارس،دانش،روان،متوسطه،مقطع،آموزان،استان،آ ...

ایسنا/کرمانشاه معاون آموزش و پرورش کرمانشاه گفت: نقشه خطرپذیری و آسیب‌پذیری روانی مدارس مقطع متوسطه اول استان تهیه می‌شود.
سید مجتبی موسوی به مناسبت هفته بهداشت روان(18 تا 24 مهر) در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به برگزاری آزمون سلامت روانی رفتاری برای کلیه دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول به صورت استانی و هماهنگ، اظهار کرد: برگزاری این آزمون در کلیه مدارس متوسطه اول همزمان با مدارس سراسر کشور کلید خورده و در حال انجام مقدمات برگزاری این آزمون هستیم.
وی با بیان اینکه اجرای این آزمون از اوایل آبان آغاز می شود، گفت: امسال با توجه به شرایط استان از نظر شیوع کرونا ممکن است آزمون به صورت حضوری و یا غیرحضوری- با استفاده از بستر شبکه آموزش دانش آموزی(شاد) و یا به صورت گفتگوی تلفنی در مواردی که دانش اموزان به شبکه شاد دسترسی ندارند- برگزار شود.
معاون پرورشی، فرهنگی و هنری اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه اضافه کرد: بر اساس نتایج این آزمون نقشه خطرپذیری و آسیب پذیری روانی مدارس تهیه می‌شود که در این صورت اجرای برنامه ها با اولویت دانش‌آموزان مناطق آسیب پذیر در برنامه قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه این آزمون با حضور کلیه دانش آموزان مقطع متوسطه اول استان که بالغ بر 76 هزار و 800 نفر هستند، برگزار خواهد شد، اضافه کرد: این آزمون با توجه به حساسیت های خاص دانش آموزان مقطع متوسطه اول مثل قرار داشتن در آستانه بلوغ و انتخاب رشته پایه نهم و ...
در این مقطع تحصیلی برگزار می شود تا فرصت داشته باشیم روی مسائل روحی و روانی دانش‌آموزان مناطق آسیب پذیر بیشتر کار کنیم.
خانواده‌ها مراقب سلامت روانی دانش‌آموزان باشند
معاون پرورشی، فرهنگی و هنری اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه با تاکید بر ضرورت توجه به سلامت روان دانش‌آموزان، از خانواده‌ها خواست مراقب سلامت روانی دانش‌آموزان باشند.
وی افزود: خانواده‌ها بدانند همان قدر که سلامت جسمی دانش‌آموزان اهمیت دارد، توجه به سلامت روانی آنها نیز حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه اگر دانش‌آموزان با عوامل تهدیدکننده سلامت روان خود آشنا باشند بهتر می توانند در با عوامل تهدید کننده سلامت روانی خود مقابله کنند، گفت: می کوشیم تا دانش آموزان را با عوامل تهدید کننده سلامت روان آنها آشنا کرده و از این طریق تاب آوری آنها را در برابر آسیب های روانی بالا ببریم.
وی با اشاره به آمادگی کامل مشاوران آموزش و پرورش در هسته ها و مراکز مشاوره و مدارس برای ارائه خدمات بهداشت روان، از دانش آموزان و خانواده‌های آنها خواست تا در موارد لزوم با رعایت فاصله گذاری فیزیکی و پروتکل های بهداشتی برای دریافت خدمات مشاوره ای به این مشاوران مراجعه کنند.
موسوی با بیان اینکه در سال های گذشته برنامه های زیادی برای نهادینه کردن مهارت های بهداشت روان در بین دانش آموزان در مدارس اجرا می شد، گفت: امسال به دلیل شرایط کرونایی و غیرحضوری بودن آموزش‌ها امکان برگزاری برنامه ها در مدارس وجود ندارد، لذا تلاش شده تا از ظرفیت فضای مجازی برای این موضوع استفاده شود.
انتهای پیام