خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توافق بغداد و اربیل درباره وضعیت منطقه سنجار

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 18 مهر 1399 - 22:26
سخنگوی نخست وزیر عراق از توافق میان بغداد و اربیل درباره وضعیت سنجار و تقویت سیطره دولت مرکزی بر این منطقه خبر داد.
منطقه،توافق،عراق،دليل،طلال،آغازي

به گزارش مشرق، «احمد ملا طلال» سخنگوی نخست وزیر عراق از توافق دولت مرکزی این کشور با منطقه کردستان عراق درباره وضعیت منطقه سنجار خبر داد.
بر اساس گفته طلال، بر اساس این توافق، امنیت، ثبات و سازندگی به منطقه سنجار باز خواهد گشت و مردم این منطقه که به دلیل حمله گروه تروریستی داعش از سرزمین خود آواره شده بودند به خانه‌هایشان باز خواهند گشت.
سفارت آمریکا در عراق نیز از توافق بغداد و اربیل در همکاری مشترک درباره منطقه سنجار استقبال کرد.
اشغال منطقه سنجار توسط گروه تروریستی داعش درسال 2014 باعث به بار آوردن محنت‌ها و سختی‌های زیادی برای ساکنان این منطقه شد و پس از آزاد شدن این منطقه از سیطره داعش، نجات یافتگان در این منطقه با مشکلات زیادی به دلیل عدم فراهم شدن خدمات و امکانات در این منطقه مواجه شدند که دلیل آن نبودن مدیریت یکپارچه در آنجا بوده است.
«جینن پلاسخارت» نماینده سازمان ملل در عراق نیز با استقبال از این توافق ابراز امیدواری کرد که این توافق آغازی برای فصل جدیدی در منطقه سنجار بوده و باعث آغازی نوین برای بازگشت آوارگان به منازلشان شود.