خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام سابق آمریکایی: خروج از برجام از اثربخشی تحریم‌ها خواهد کاست

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | پنجشنبه، 23 اسفند 1397 - 01:16
مقام سابق آمریکایی: خروج از برجام از اثربخشی تحریم‌ها خواهد کاست
خروج،آمريكا،برنز،اقدام،ايران،اشتباهي،پوتين،ايالات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ویلیام جوزف برنز» (بیل برنز) قائم مقام اسبق وزارت خارجه آمریکا که از او با عناوینی مانند «مرد پشت‌پرده» و «مرد نامرئی» مذاکرات هسته‌ای با ایران یاد می‌شود می‌گوید خروج واشنگتن از برجام به تضعیف نظام تحریم‌های کشورش منجر خواهد شد.
برنز در مصاحبه‌ای با پایگاه آتلانتیک اقدام دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در خروج از برجام را «اشتباهی جدی» توصیف کرده است.
مقام سابق آمریکایی گفت: «اولاً گمان می‌کنم خروج از این توافق (برجام) اشتباهی جدی بود.
فکر می‌کنم این اقدام باعث شد توانایی ما برای مقابله با رفتارهای ایران در منطقه کاهش پیدا کند.»
دیپلمات آمریکایی همچنین ادعا کرد خروج از برجام با ایجاد اختلاف میان ایالات متحده و نزدیکترین متحدانش در اروپا همان کاری را که انجام داده که «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه به دنبال آن بوده است.
برنز درباره خروج آمریکا از برجام گفت: «من فکر می‌کنم این اقدام باعث وارد آمدن لطماتی فراتر از موضوع ایران شد و با افزایش اختلاف‌افکنی میان ایالات متحده و متخدان اروپایی ما همان کاری را که پوتین می‌خواست برای او انجام داد.»
وی در ادامه به آثار طولانی‌مدت اقدام دولت ترامپ پرداخت و تصریح کرد: «علاوه بر این، فکر می‌کنم این کار [خروج از برجام] آثاری به همراه خواهد داشت که چندان که باید مورد توجه قرار نگرفته است.»
قائم‌مقام سابق وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد: «[خروج از برجام] در بلند مدت، اثربخشی تحریم‌های یکجانبه ما را کاهش خواهد داد.
۵ یا ۱۰ سال بعد ممکن است متوجه شویم آدم‌های زیادی به دنبال راه‌هایی برای کاستن از آسیب‌پذیری خودشان در برابر نظام مالی آمریکا برآمده‌اند.»
در حال تکمیل...