خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لازمه تحقق اهداف انقلاب وجود روحیه جهادی در میان مدیران است

مهر | استان‌ها | جمعه، 18 مهر 1399 - 12:54
رشت- فرمانده سپاه قدس گیلان با تأکید بر اینکه لازمه تحقق اهداف انقلاب اسلامی وجود روحیه جهادی در میان مدیران است، گفت: مدیران باید با تلاش مضاعف در خدمت مردم باشند.
انقلاب،اسلامي،قدس،دشمنان،سربازان،گيلان،ناكارآمد،رزمندگان،سردار

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد عبدالله پور پیش از ظهر جمعه در جمع رزمندگان لشکر ۱۶ قدس گیلان در مناطق عملیاتی شمال غرب کشور، اظهار داشت: اقتدار سربازان جان بر کف انقلاب اسلامی جرأت هیچ‌گونه عرض اندامی به دشمن نمی‌دهد.
فرمانده سپاه قدس گیلان با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی باوجود همه موانع خارجی و داخلی، همچنان به مسیر خود ادامه خواهد داد، تصریح کرد: مردم اصلی‌ترین سرمایه انقلاب اسلامی هستند و امام راحل نیز معتقد بودند که باید حفاظت از انقلاب را به آنها سپرد.
وی تعامل با دشمنان قسم خورده انقلاب را بی‌عقلی دانست و ابراز داشت: الگوبرداری از فرهنگ عاشورا به ما یاد داده است که با شجاعت در مقابل دشمنان بایستیم و مانند ترسوها در مقابل او سر خم نکنیم.
سردار عبدالله‌پور با اشاره به اینکه امنیت ایران اسلامی و مردم مرهون مجاهدت‌های رزمندگان و سربازان غیور انقلاب است، گفت: شما سربازان اسلام و انقلاب با مجاهدت.
ایستادگی خود خواب را از چشمان دشمنان انقلاب گرفتید.
فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به تلاش‌های استکبار جهانی در ناکارآمد نشان دادن انقلاب اسلامی، افزود: برای آنکه انقلاب بماند مردم باید پای انقلاب باشند زیرا در این حوزه دشمن سعی می‌کند که جمهوری اسلامی و دستاوردهای آن را ناکارآمد نشان دهد و این امر را با اعمال نفوذ و فرستادن نفوذی‌ها در دستور کار دارد.
وی لازمه تحقق اهداف انقلاب اسلامی را وجود روحیه جهادی در مدیران و مسئولان دانست و عنوان داشت: مسئولان در شرایط فعلی باید تمام وقت خود را بدون وقفه صرف خدمت به مردم و تلاش برای رفع مشکلات کشور کنند.