خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شجریان را با مرگ میانه‌ای نیست

ایسنا | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 17 مهر 1399 - 18:55
مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت درگذشت محمدرضا شجریان ـ هنرمند پیشکسوت موسیقی ایران ـ را تسلیت گفت.
شجريان،پيشكسوت،محمدرضا،هنرمندان،صداي،تسليت،موسسه،استاد

مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت درگذشت محمدرضا شجریان ـ هنرمند پیشکسوت موسیقی ایران ـ را تسلیت گفت.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی موسسه هنرمندان پیشکسوت، سیدمحمد طباطبائی حسینی در پیامی درگذشت استاد محمدرضا شجریان، هنرمند موسیقی و عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت را تسلیت گفت.
متن این پیام به این شرح است:
«اگرچه دیدار استاد شجریان با معبود را نیازی به تسلیت‌گویی نیست اما این چند خط بماند برای ثبت در تاریخ.
محمدرضا شجریان مردنی نیست؛ او از حصار تن رهید و همان طور که فرزندش نوشت به دیدار معشوق شتافت.
شجریان صدای ماندگار ایران است و از این منظر برای مردم یگانه شد.
او را با مرگ میانه‌ای نیست از آن جهت که صدای مردم بود و خود تایید و تاکید کرد که صدای مردم است؛ او صدای مردم است.
او در طول زندگی همواره تلاش کرد آزاده باشد و چه خوش که در اربعین معلم و رهبر آزادگان "ارجعی الی ربک" را پاسخ داد.
اینجانب ضمن آرزوی صبر برای علاقه‌مندان و خانواده بزرگوار ایشان و نیز عرض تسلیت به هنرمندان پیشکسوت برای استاد محمدرضا شجریان آمرزش الهی خواستارم.»
محمدرضا شجریان پنجشنبه، ۱۷ مهر ماه پس از یک دوره طولانی مبارزه با بیماری، در سن ۸۰ سالگی دار فانی را وداع گفت.
انتهای پیام