شناسایی ۳۵۹ مورد جدید ابتلا به کرونا در استان مرکزی
اراک- رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: براساس آخرین نتایج آزمایشگاهی در مورد بیماری کرونا، ۳۵۹ مورد جدید ابتلا در ۲۴ ساعت گذشته در این استان شناسایی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد جمالیان عصر پنج شنبه در خصوص آخرین وضعیت استان مرکزی در مواجهه با کرونا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ۳۵۹ مورد جدید ابتلاء به کرونا در استان، ۵۴ مورد این بیماران در بیمارستانهای استان بستری شده اند که موردمراقبت قرار دارند و خدمات تخصصی درمانی را دریافت میکنند.
وی افزود: ۳۰۵ مورد از بیماران جدید که شناسایی شده اند نیز به صورت سرپایی بوده اند که تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه شده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص تعداد موارد مبتلا به کرونا ویروس در استان عنوان کرد: از زمان شیوع کرونا ویروس تاکنون تعداد موارد ابتلاء به این ویروس در استان به ۱۶ هزار و ۸۷۵ نفر رسیده است.
به گفته وی، متأسفانه در این مدت هفت مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان مرکزی گزارش شده که بر این اساس تعداد فوتیها در اثر ابتلاء به این ویروس به ۵۸۲ نفر رسیده است.