خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هپکو و آذرآب در مسیر رونق تولید قرار می‌گیرند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 17 مهر 1399 - 17:27
اراک- رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: در جلسه دیروز با حضور وزیر صمت، تصمیمات راهگشایی برای حل مسائل هپکو، واگن پارس و آذرآب اتخاذ شد تا شاهد رونق تولید در این صنایع باشیم.
شركت،هپكو،واگن،پارس،صنايع،ادامه،آذرآب،مپنا،رونق،مركزي،جلسه

علی اکبر کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در ادامه روند پیگیری مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی بزرگ استان مرکزی و اراک دیروز (چهارشنبه) با پیگیری و درخواست کتبی بنده دیداری با وزیر صمت برگزار شد.
وی افزود: در این جلسه که در دفتر رزم حسینی برگزار شد معاونین وزیر، رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، استاندار مرکزی، مدیرعامل شرکت‌های مپنا، واگن پارس و آذرآب و برخی از مسئولان استانی حضور داشتند.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی ادامه داد: در این جلسه موضوع واگذاری قطعی سهام دولت در واگن پارس اراک که متعلق به شرکت گسترش و نوسازی صنایع ایران بود به شرکت مپنا تعیین تکلیف شد و با دستور نهایی وزیر قرار شد در هفته آینده این قرارداد نهایی و ابلاغ شود تا مدیریت و مالکیت واگن پارس اراک در اختیار مپنا قرار گیرد.
کریمی گفت: امیدواریم با سرمایه گذاری‌های جدید و حمایت‌های مدیریتی و حقوقی مپنا شاهد رشد و بالندگی و رونق بیش از پیش در شرکت واگن پارس باشیم.
وی بیان کرد: در ادامه این جلسه مسائل شرکت آذرآب هم با حضور مدیرعامل شرکت مورد بررسی قرار گرفت و در مورد طرح‌ها و برنامه‌هایی که باید در این شرکت برای رونق تولید دنبال شود، تصمیمات خوبی گرفته شد.
عضو کمیسیون صنایع در مورد شرکت آذرآب ادامه داد: مقرر شد اقدامات لازم برای افزایش سرمایه شرکت و عقد قراردادهای جدید انجام شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی با اشاره به واگذاری سهام دولت در شرکت هپکو به سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: در این جلسه به مسائل شرکت هپکو هم پرداخته شد و با تاکید وزیر صنایع به ایمیدرو و شرکت‌های معدنی تابعه این وزارتخانه مقرر شد قراردادها اولیه و توافقنامه‌ها بین بین این شرکت‌ها با هپکو برای ساخت ماشین آلات نهایی شود.
کریمی افزود: با توجه به حضور سازمان تأمین اجتماعی در هپکو انتظار می‌رود با انتصاب مدیران شایسته و توانمند و حمایت مالی، حل مشکلات و رونق تولید را در این شرکت شاهد باشیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم این پیگیری‌ها بتواند با رفع دغدغه کارگران صنایع بزرگ استان مثل واگن پارس، آذرآب و هپکو، علاوه بر رونق تولید افزایش اشتغال و جذب نیروهای جدید را در این شرکت‌ها به دنبال داشته باشد.