خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۴۳۹۲ بیمار مبتلا به کرونا/ جان‌باختن ۲۳۰ هم‌وطن دیگر

فارس | برگزیده، اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 17 مهر 1399 - 14:32
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴۳۹۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند.
نفر،لاري،خراسان،بيماران،وضعيت،قرار،كشور

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: از دیروز تا امروز( ۱۷ مهر ۱۳۹۹ ) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴۳۹۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که ۲۰۵۲ نفر از آنها بستری شدند.
وی با بیان اینکه تاکنون چهار میلیون و ۲۳۲ هزار و ۶۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است، افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴۸۸ هزار و ۲۳۶ نفر رسید.
لاری با بیان اینکه ۴۳۳۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند، گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۷ هزار و ۸۸۸ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: خوشبختانه تاکنون ۳۹۹ هزار و ۳۰۰ نفر از بیماران بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.
لاری افزود: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند و همچنین استان‌های کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان در وضعیت هشدار قرار دارند.
انتهای پیام/