خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۵۸۰ تُن موادمخدر در سال ۹۷/ تردد قاچاقچیان در مرز‌های زمینی و دریایی به دقت رصد می‌شود

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 27 دی 1397 - 13:05
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا از کشف ۵۸۰ تُن موادمخدر در سال ۹۷ خبر داد.
ميزان،ناجا،زاهديان،تُن،توجه،پليس،افغانستان،مواد،مخدر،مبارزه،م ...

سردار زاهدیان خبر داد؛
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار محمد مسعود زاهدیان در حاشیه بازدید نمایندگان کشور‌های دوبلین (روسیه، ترکیه، مجارستان، آلمان، ایتالیا، فرانسه و ...) از نمایشگاه دائمی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از پیشروترین کشور‌ها در عرصه مبارزه با مواد مخدر در دنیا پرچمدار است و با توجه به میزان کشفیاتی که دارد تنها کاشف کلان در جهان شناخته می‌شود.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا با بیان اینکه در سال‌های نخست پیروزی انقلاب اسلامی میزان کشفیات موادمخدر حدود دو هزار و ۷۰۰ کیلو بوده، تصریح کرد: در سال جاری این میزان به بیش از ۵۸۰ تُن رسیده که با فداکاری، تلاش و از خودگذشتگی مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر، مرزبانان و دیگر همکاران این مهم تحقق یافته است.
وی خاطرنشان کرد: در سال ۲۰۰۱ میلادی تولید مواد مخدر در کشور افغانستان ۱۸۵ تُن بوده و این مقدار امروزه به بیش از ۱۰ هزار تُن افزایش یافته که این موضوع در راستای اهداف استکباری صورت گرفته است.
زاهدیان ادامه داد: کشور‌های بیگانه به بهانه تأمین امنیت و مقابله با قاچاق مواد مخدر در افغانستان حضور یافتند، اما شاهد استفاده از گروه‌های تروریستی در این زمینه با توجه به درآمد کلان آن هستیم.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه خاستگاه و مقصد تولیدکنندگان موادمخدر بیشتر کشور‌های اروپایی را شامل می‌شود، افزود: گردش مالی اصلی این تولیدکنندگان نیز اروپا بوده، اما حمایت‌های بین‌المللی در این عرصه بسیار ناچیز است.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا متذکر شد: براساس گزارش وزارت مبارزه با موادمخدر افغانستان حدود ۶۰ میلیارد دلار گردش مالی تولید موادمخدر در این کشور است که تنها ۱۰ درصد از این مبلغ در افغانستان و مابقی در اروپا صورت می‌گیرد، بنابراین با توجه به این امر باید در همان جا نسبت به فلج کردن این موضوع اقدام شود.
وی تأکید کرد: با توجه به اینکه کنترل تردد قاچاقچیان و شبکه‌های قاچاق در مرز‌های زمینی کشور با دقت صورت می‌گیرد شاهد تغییر مسیر آن‌ها هستیم که بخشی از این تغییر به مسیر دریا سوق پیدا کرده است.
انتهای پیام/