خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۶ هزار ماموریت توسط فوریت‌های پزشکی کردستان انجام شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 17 مهر 1399 - 13:59
سنندج - مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در ۶ ماهه اول امسال ۲۶ هزار و ۶۴۲ ماموریت توسط اورژانس و فوریت‌های پزشکی در استان اجرا شده است.
استان،اورژانس،پايگاه،حوادث،پيرا

رضا پیرا در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تماس‌های گرفته شده با ۱۱۵، اظهار کرد: در ۶ ماهه اول سال جاری ۱۹۰ هزار و ۲۴ تماس با مراکز پیام اورژانس ۱۱۵ در سطح استان گرفته شده که از این تعداد ۲۶ هزار و ۶۴۲ مورد آن منجر به اعزام آمبولانس و انجام مأموریت شده است.
پیرا افزود: از تعداد مأموریت انجام شده چهار هزار و ۷۷۲ مورد مربوط به حوادث ترافیکی، سه هزار و ۷۲۳ مورد مربوط به حوادث غیرترافیکی و بقیه موارد به سایر موارد از جمله بیماری‌ها بوده است.
وی ادامه داد: یک‌هزار و ۶۱۲ مورد از این مأموریت‌ها نیز مربوط به بیماران قلبی، یک‌هزار و ۵۷۱ مورد تنفسی، ۱۹۰ مورد اورژانس زنان بوده است.
مدیر اورژانس پیش بیمارستان و مدیریت حوادث با بیان اینکه در حاضر سامانه آسایار در شهرستان‌های سنندج، کامیاران، دهگلان و دیواندره فعال است، اظهار کرد: تلاش برای راه اندازی این سامانه در سایر شهرستان‌های استان ادامه دارد.
وی با اشاره به افزایش پایگاه‌های ۱۱۵ در استان کردستان، یادآور شد: در حال حاضر ۵۹ پایگاه جاده‌ای و شهری و یک پایگاه هوایی در استان فعال هستند که تا تا پایان برنامه ششم توسعه ۲۱ پایگاه دیگر به این تعداد اضافه خواهند شد.