خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه برای رهبر مخالفان بلاروس قرار بازداشت صادر کرد

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 17 مهر 1399 - 11:45
روسیه برای «سوتلانا تیخانوفسکایا» رهبر مخالفان بلاروس که بعد از شکست در انتخابات ریاست جمهوری به لیتوانی گریخت و در حال لابی با کشورهای غربی علیه رئیس‌جمهور بلاروس است، قرار بازداشت صادر کرد.
بلاروس،بازداشت،روسيه،قرار،انتخابات،كشور

روسیه برای «سوتلانا تیخانوفسکایا» رهبر مخالفان بلاروس که بعد از شکست در انتخابات ریاست جمهوری به لیتوانی گریخت و در حال لابی با کشورهای غربی علیه رئیس‌جمهور بلاروس است، قرار بازداشت صادر کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بنا بر گزارش رسانه‌های روس وزارت کشور روسیه برای رهبر مخالفان «الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس قرار بازداشت صادر و ورود او به خاک روسیه را ممنوع کرد.
به نوشته خبرگزاری تاس، اطلاعات و داده‌های منتشر شده توسط وزارت کشور روسیه نشان می‌دهد که این وزارتخانه علیه «سوتلانا تیخانوفسکایا» نامزد شکست خورده در انتخابات بلاروس و رهبر مخالفان رئیس‌جمهور این کشور، قرار بازداشت صادر کرد.
بنا بر اطلاعات مندرج شده در وبسایت وزارت کشور روسیه، دلیل صدور قرار بازداشت برای رهبر مخالفان بلاروس، «اقدام مجرمانه» اعلام شده است.
یک منبع اجرای قانون در روسیه به خبرگزاری تاس خبر داد که صدور قرار بازداشت برای تیخانوفسکایا ابتدائا در بلاروس انجام شد و سپس این موضوع به روسیه هم گسترش یافت چرا که دو کشور توافقی دوجانبه در زمینه صدور قرارهای بازداشت دارند.
این منبع روس افزود: «در حال حاضر هیچ قرار بازداشت بین‌المللی علیه سوتلانا تیخانوفسکایا نامزد سابق انتخابات ریاست جمهوری وجود نداشته است».
تیخانوفسکایا بعد از شکست در انتخابات ریاست جمهوری به لیتوانی گریخته و با اتهام‌زنی درباره تقلب در انتخابات، در حال رایزنی با مقام‌های آمریکا و اروپا علیه الکساندر لوکاشنکو رئیس‌جمهور بلاروس است.
انتهای پیام/ص