خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز رزمایش کمک مومنانه سپاه استان زنجان؛ 10500 بسته معیشتی بین نیازمندان زنجانی توزیع می‌شود

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 17 مهر 1399 - 09:00
گروه استان‌ها- جانشین سپاه استان زنجان گفت: در بازه زمانی اربعین تا پایان ماه صفر 10 هزار و 500 بسته کمک‌های مومنانه در سطح استان از طرف بسیج و سپاه بین اقشار نیازمند جامعه توزیع می‌شود.
مومنانه،بسيج،كمك،استان،سپاه،توزيع،زنجان،خيران،اربعين

ابوالفضل طهماسبی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در زنجان ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدین اربعین حسینی(ع) اظهار داشت: سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان در کنار دیگر نهاد‌های حمایتی، خیران، واحد‌های تولیدی و ادارات با استفاده از سایر ظرفیت‌های موجود در استان اقدام به توزیع مرحله سوم کمک‌های مومنانه از اربعین تا پایان ماه صفر خواهد کرد.
وی افزود: در بازه زمانی مذکور 10 هزار و 500 بسته کمک‌های مومنانه در سطح استان از طرف بسیج و سپاه بین اقشار نیازمند جامعه توزیع خواهد شد.
جانشین سپاه انصار‌المهدی‌(عج) استان زنجان گفت: بسته‌های کمک مومنانه شامل کمک معیشتی و بسته‌های لوازم التحریر است که در کنار این موضوع بالای 10 هزار پرس غذای گرم در شهرستان‌های مختلف در این ایام پخت و بین آحاد مختلف مردم توزیع خواهد شد.
این مسئول با بیان این‌که دو باب منزل مسکونی در سلطانیه توسط سپاه و بسیج برای محرومان ساخته شده است خاطرنشان کرد: اردو‌های جهادی برای کمک به مدافعان سلامت برای ویزیت رایگان مردم در قالب بسیج جامعه پزشکی و بسیج دانشجویی در سطح روستا‌های استان در حال فعالیت هستند.
در کنار این امر توزیع ماسک و پک بهداشتی نیز در کنار ارائه خدمات پزشکی، پرستاری و روان‌شناسی برای روستائیان در حال انجام است.
طهماسبی با ابراز امیدواری از این‌که کمک‌های مومنانه بعد از ماه صفر ادامه‌دار خواهد بود، تصریح کرد: در هفته بسیج، دهه فجر و آخر سال نیز برنامه‌ریزی برای کمک مومنانه انجام خواهد گرفت.
در این راستا از تمام خیران، موکب‌ها و هیئت‌های مذهبی انتظار داریم تا با توجه به شیوع کرونا که نتوانستیم در کربلای معلی حضور داشته باشیم از ظرفیت موکب‌ها استفاده کرده و سهیم در کمک مومنانه باشند.
انتهای پیام/ ت