خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش سوزی در مسجد تاریخی الازهر مصر

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 17 مهر 1399 - 07:32
مقامات مصری اعلام کردند مسجد الازهر دچار حریق شد.
مسجد،سوزي،آتش،تاريخي،الازهر،مصر،آسيبي

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، رسانه های محلی از حریق در مسجد تاریخی الازهر مصر خبر دادند.
بر این اساس، ناصر رمضان، رئیس شهرداری بخش مرکزی قاهره اعلام کرد نیرو‌های دفاع شهری موفق شدند آتش سوزی که چهارشنبه شب در مسجد تاریخی الازهر رخ داد، مهار کنند.
این آتش سوزی به ساختمان مسجد و محل اقامه نماز آسیبی نرساند.
آتش سوزی در یک اتاق کوچک در دست ساخت رخ داده است.
وی ضمن تأکید بر این که در این آتش سوزی به کسی آسیبی وارد نشد گفت: در بررسی‌های اولیه مشخص شد آتش سوزی به علت اتصال برق بوده است.
مسجد الازهر در منطقه الدرب الاحمر، یکی از قدیمی‌ترین محله‌های تاریخی پایتخت مصر واقع شده است.
در این منطقه نزدیک به ۶۵ بنای تاریخی اسلامی از جمله مسجد و مقام رأس الحسین وجود دارد.
مسجد الازهر نه تنها یک مسجد برای نمازگزاران بلکه یکی از قدیمی‌ترین بنا‌های تاریخی به جا مانده از دوره فاطمیان در مصر است و قدمت آن به بیش از هزار سال می‌رسد.
این مسجد همچنین از قدیمی‌ترین مساجدی است که در سال ۳۶۱ هجری قمری (۹۷۲ میلادی) در شهر قاهره بنا شده است تا علاوه بر مسجدی برای نماز خواندن، دانشگاهی برای تدریس علوم و معارف اسلامی باشد.
این مسجد تا کنون چند بار ترمیم شده است که آخرین آن‌ها در سال ۲۰۱۸ بود.
انتهای پیام/