خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکایی‌ها اغتشاش پس از اعلام نتایج انتخابات را پیش بینی می‌کنند

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 17 مهر 1399 - 00:44
بر اساس نتایج یک نظرسنجی جدید حدود ۵۵ درصد از مردم آمریکا معتقدند پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری ناآرامی و اغتشاش صورت خواهد گرفت.
درصد،نظرسنجي،نتايج،انتخابات

به گزارش مشرق، بر اساس نتایج نظرسنجی جدید موسسه "یوگاو" که امروز چهارشنبه منتشر شد حدود 55 درصد از رای دهندگانی که هویتشان برای رای دادن احراز شده گفتند فکر می کنند پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر خشونت ها افزایش خواهد یافت.
فقط 11 درصد از پاسخ دهندگان به این نظرسنجی معتقدند پس از انتخابات خشونت و اغتشاش افزایش نخواهد یافت و در عین حال 33 درصد از بابت این موضوع مطمئن نبودند.
نتایج همین نظرسنجی همچنین می گوید 50 درصد آمریکایی ها پیش بینی می کنند بخش عظیمی از مردم این کشور درباره نامزد پیروز اختلاف دارند در حالیکه 49 درصد بر این باورند آمریکایی ها نتیجه انتخابات را خواهند پذیرفت.