خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوغان به قطر رفت

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 16 مهر 1399 - 16:51
رئیس جمهور ترکیه پس از سفر به کویت و دیدار با مقامات این کشور، دقایقی قبل وارد دوحه پایتخت قطر شد.
تركيه،وزير،اردوغان،دوحه،قطر،فرودگاه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه پس از دیدارهای رسمی خود در کویت، با هیئت همراهش راهی قطر شده و هواپیمای حامل وی در فرودگاه بین‌المللی دوحه به زمین نشست.
اردوغان در این فرودگاه مورد استقبال خالد بن محمد العطیه وزیر دفاع قطر، محمت مصطفی گوکسو سفیر ترکیه در دوحه و سایر مقامات دو کشور قرار گرفت.
رئیس‌جمهور ترکیه در دوحه با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر دیدار خواهد کرد.
طرفین در این دیدار راه‌های گسترش بیشتر همکاری‌های بین دو کشور را بررسی و در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی خواهند کرد.
اردوغان را در این سفر برات آلبایراک وزیر دارایی و خزانه‌داری، محمت قصاب‌اوغلو وزیر جوانان و ورزش، خلوصی آکار وزیر دفاع ملی، هاکان فیدان، رئیس سازمان اطلاعاتی، فخرالدین آلتون رئیس مرکز ارتباطات و ابراهیم کالین سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه همراهی می‌کنند.