خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار توسط جهاد دانشگاهی لرستان

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 16 مهر 1399 - 11:34
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان گفت: طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار توسط جهاد دانشگاهی در استان در حال اجراست.
طرح،زنان،خانوار،سرپرست،لرستان،بانوان،جهاد،خانواده،امور،متقاض ...

ایسنا/لرستان مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان گفت: طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار توسط جهاد دانشگاهی در استان در حال اجراست.
ناهید پرویزپور در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به این‌که تحکیم بنیان خانواده سیاست‌های دولت است که در قانون برنامه ششم توسعه به آن اشاره شده و مورد تأکید مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب است، اظهار کرد: در همین راستا و در ماده‌های ۱۰۱ و ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه دولت موظف له توانمندسازی زنان، به ویژه زنان سرپرست خانوار شده است.
وی ادامه داد: در این راستا طرح‌های متفاوتی اجرا شده که یکی‌از آن‌ها طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر مشاغل نوین است که طبق تفاهم‌نامه سه‌جانبه معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی در استان لرستان اجرا می‌شود.
پرویزپور با اشاره به اجرای این طرح از پایان سال ۹۸ و سال ۹۹، عنوان کرد: طبق این تفاهم‌نامه امور بانوان کارفرما، اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ناظر و جهاد دانشگاه مجری برگزاری طرح است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری با اشاره به انتخاب لرستان در اجرای این طرح به‌عنوان استان پایلوت، عنوان کرد: در ابتدای امر بنا بود این طرح تنها در شهرستان خرم‌آباد اجرا شود اما باتوجه به سیل‌ سال ۹۸ و آسیب دیدن تعدادی از زنان سرپرست خانوار و لزوم آموزش بیشتر و اعطای تسهیلات به آنان جهت ایجاد شغل پایدار برای آن‌ها، با همفکری جهاد دانشگاهی طرح برای خرم‌آباد، کوهدشت، سلسله، دلفان، پلدختر و معمولان اجرا شد.
وی افزود: برای لرستان سهمیه ۱۷۰ نفری در نظر گرفته شد که بین شهرهای سیل‌زده تقسیم شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان تصریح کرد: در این مرحله کارشناسان جهاد دانشگاهی با افراد انتخاب شده ارتباط گرفته و براساس علاقه‌مندی به شغل خاص یا تجربه کاری در یک شغل افراد را باتوجه به اولویت‌هایشان و ویژگی‌های روحی و روانی و علاقه‌مندی‌شان دسته‌بندی می‌کنند.
پرویزپور ادامه داد: زنان سرپرست خانوار واجد شرایط این طرح از طریق امور بانوان فرمانداری‌ها شناسایی و معرفی شدند و با در نظر گرفتن فاکتورهایی مانند سن، انگیزه، میزان نیازمندی و افراد تحت پوشش فرد ۱۷۰ نفر از زنان سرپرست خانوار که معرفی شده‌ انتخاب و مشاوره و استعدادسنجی آنها انجام و با توجه به پنج اولویت شغلی نهایی شده( قالی‌بافی، گلیم بافی، خیاطی، تولیدات چرمی و بسته‌بندی سبزیجات) آموزش‌های عمومی و تخصصی را فرا گرفتند.
این مسئول یادآور شد: پس از اتصال متقاضیان به پشتیبان طرح فعالیت متقاضیان شروع شده است.
وی افزود: در راستای فروش محصولات تولیدی متقاضیان نیز برای پشتیبانان طرح فروشگاه های اینترنتی ( چیگل، پی میشه و اپلیکیشن کاربن) راه‌اندازی شده تا بتوانند از این طریق محصولات تولیدی توسط متقاضیان که همان زنان سرپرست خانوار هستند را به فروش برسانند.
انتهای پیام