خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز مجدد صادرات کیوی از امروز

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 16 مهر 1399 - 11:02
یک مقام مسئول در سازمان توسعه تجارت ایران از آغاز مجدد صادرات محصول کیوی از ۱۶ مهرماه امسال پس از اتمام دوره ممنوعیت چهارماهه این محصول خبر داد.
محصول،صادرات،كيوي،هدف،كشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، محمود بازاری اظهار داشت: آغاز مجدد صادرات محصول کیوی از ۱۶ مهرماه امسال پس از اتمام دوره ممنوعیت چهارماهه این محصول در دستور کار قرار گرفت.
مدیرکل دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی سازمان توسعه تجارت ایران افزود: صادرات محصول کیوی بر اساس ضوابط فنی و کیفی اعلام شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی و تصمیمات میز صادرات کیوی و با هدف استحصال محصولی باکیفیت و صیانت از جایگاه این محصول کشور در بازارهای هدف طی دوره چهار ماهه ۱۵ تیر تا ۱۵ مهرماه هر سال ممنوع می‌شود.
وی ادامه داد: محصول کیوی یکی از مهم‌ترین اقلام سبد صادرات محصولات میوه و تره‌بار کشور است که سالیانه ارزآوری مناسبی داشته و به بیش از ۲۵ کشور هدف صادر می‌شود.