وضعیت ۱۹ کرونایی هرمزگان وخیم است/شمار قربانیان به ۷۸۸ نفر رسید
ایسنا
|
استانها
|
چهارشنبه، 16 مهر 1399 - 09:22
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته یک نفر بر اثر کرونا در استان جان باخت و شمار جان باختگان به ۷۸۸ نفر افزایش یافت.

ایسنا/هرمزگان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته یک نفر بر اثر کرونا در استان جان باخت و شمار جان باختگان به ۷۸۸ نفر افزایش یافت.
دکتر فاطمه نوروزیان در گفت و گو با ایسنا با اعلام این خبر، افزود: اکنون ۱۹۹ نفر با تشخیص کووید ۱۹ در بیمارستانهای استان بستری هستند که از این شمار ۵۱ نفر در بخش مراقبتهای ویژه (آی.
سی.
یو) بستری هستند و حال ۱۹ نفر از آنها وخیم است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۷۰ هزار و ۱۵۹ آزمایش کووید ۱۹ در استان انجام شده است، اظهار کرد: مجموعه اداری شهرستان، اصناف و کسبه، آموزش و پرورش و مدارس و سیستم حمل و نقل شهری، استفاده از اقلام بهداشتی اعم از دستکش و ماسک را مدنظر قرار دهند.
انتهای پیام