خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت آب و هوا در ۱۶ مهر/رگبار شدید باران در استان‌های البرز، تهران و گیلان

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 16 مهر 1399 - 08:16
امروز رگبار شدید باران و رعد و برق در گیلان، البرز، تهران، مرکز و نیمه شمالی آذربایجان غربی، نیمه شمالی آذربایجان شرقی، اردبیل و مازندران پیش‌بینی می‌شود.
شرق،شمالي،شمال،وزش،بارش،باد،رعد،دما

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،طی آخرین پیش بینی‌های نقشه‌های هواشناسی، امروز و فردا در سواحل شمالی دامنه‌های جنوبی البرز، برخی مناطق شمال غرب کشور و همچنین در استان‌های کرمانشاه، مرکزی، همدان، قم و ارتفاعات غربی اصفهان بارش باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد و در شمال شرق، شرق و مرکز کشور بارش پراکنده و وزش باد شدید گاهی همراه با گرد و خاک پیش بینی می‌شود.
امروز رگبار شدید باران و رعد و برق در گیلان، البرز، تهران، مرکز و نیمه شمالی آذربایجان غربی، نیمه شمالی آذربایجان شرقی، اردبیل، مازندران، نیمه شمالی قزوین و ارتفاعات شمال غرب سمنان‌ پیش‌بینی می‌شود.
آسمان تهران نیمه ابری تا ابری، همراه با مه صبحگاهی، در برخی ساعات رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.
در روز جمعه به جزء شمال غرب در سایر مناطق ذکر شده بارش ادامه داشته و در لرستان، چهارمحال و بختیاری، برخی مناطق کرمان نیز بارش گاهی رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد.
در این مدت در ارتفاعات البرز، زاگرس شمالی بارش برف دور از انتظار نیست.
شنبه و یکشنبه در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید گاهی همراه با گردوخاک رخ می‌دهد و در سایر مناطق آسمان صاف و آرام است.
طی روز‌های جمعه و شنبه در سواحل شمالی دامنه‌های جنوبی البرز شمال شرق و شرق کاهش ۴ تا ۶ درجه‌ای دما و در شمال غرب افزایش نسبی دما و روز‌های شنبه و یکشنبه در جنوب شرق کاهش ۴ تا ۶ درجه دما و در نوار غربی افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود.
همچنین دریای خزر روز‌های پنجشنبه و جمعه و خلیج فارس بعد از ظهر پنجشنبه و روز جمعه مواج است.
انتهای پیام/