خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاپیتان النصر عربستان سه هفته خانه‌نشین شد

ایسنا | ورزشی | چهارشنبه، 16 مهر 1399 - 08:14
کاپیتان مراکشی النصر به خاطر آسیب دیدگی در دیدار برابر پرسپولیس سه هفته نمی تواند تیمش را همراهی کند.
النصر،پرسپوليس،تيمش،ديدار

کاپیتان مراکشی النصر به خاطر آسیب دیدگی در دیدار برابر پرسپولیس سه هفته نمی تواند تیمش را همراهی کند.
به گزارش ایسنا و به نقل از الجزیره، عبدالرزاق حمدالله سرشناس‌ترین و بهترین بازیکن النصر عربستان است که بازوبند کاپیتانی این تیم را هم بر بازو می‌بندد.
حمدالله در دیدار برابر پرسپولیس هم در ترکیب اصلی تیمش به میدان رفت و توانست یک ضربه پنالتی را تبدیل به گل کند.
این مهاجم مراکشی به خاطر فشار زیادی که در دیدار برابر پرسپولیس متحمل شد مصدوم شده است.
او سه هفته نمی‌تواند تیمش را همراهی کند که این خبر بسیار بدی برای النصر است که باید در لیگ عربستان بدون این ستاره خود به میدان برود.
النصر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا برابر پرسپولیس در ضربات پنالتی تن به شکست داد و از صعود به فینال بازماند.
انتهای پیام