خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاده کندوان ۴ روز متوالی یکطرفه می شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 15 مهر 1399 - 13:22
ساری- رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به اعمال محدودیت های ترافیکی پنج روزه در محورهای استان گفت: محور کندوان در صورت ترافیک سنگین روزهای چهارشنبه تا شنبه هفته آینده یکطرفه می شود.
تردد،پنجشنبه،محور،چهارشنبه

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علیرضا قدمی با اشاره به اعمال محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های استان، گفت: محور کندوان در صورت مشاهده ترافیک سنگین روزهای چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه و شنبه یک طرفه می‌شود.
رئیس پلیس راه مازندران گفت: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۵ تا ۲۴ روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۶ و ۱۷ مهرماه از مرزن آباد به کرج و آزاد راه تهران - شمال ممنوع بوده و در صورت اعلام مأموران پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۸ تا ۲۴ روزهای چهارشنبه و پنجشنبه از کرج (دوراهی شهرستانک) و آزاد راه تهران - شمال به مرزن آباد یک طرفه خواهد بود.
وی با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی در محور هراز نیز گفت: این محور در روزهای جمعه و شنبه از ساعت ۱۸ تا دو بامداد در صورت افزایش حجم تردد به سمت تهران یکطرفه می‌شود.