خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مادران باردار و جانبازان شیمیایی در اولویت دریافت واکسن آنفلوآنزا

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 15 مهر 1399 - 13:22
کرج - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: جانبازان شیمیایی و مادران باردار ساکن در این استان می‌توانند برای تزریق واکسن آنفلوآنزا به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.
واكسن،بهداشتي،آنفلوآنزا،جانبازان

شهاب معینی‌مستوفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: جانبازان شیمیایی ساکن در این استان می‌توانند برای تزریق واکسن آنفلوآنزا به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.
وی بیان کرد: به محض دریافت نخستین محموله واکسن آنفلوآنزا تزریق واکسن بر اساس پروتکل‌های ابلاغی وزارت بهداشت برای گروه‌های حساس شروع شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی البرز کرد: جانبازان شیمیایی می‌توانند با همراه داشتن کارت ایثارگری و پیامکی که از سوی بنیاد شهید و ایثارگران استان به این عزیزان ارسال خواهد شد برای تزریق واکسن به مراکز بهداشتی مراجعه کنند، تمامی مادران باردار و جانبازان بالای ۵۰ درصد نیز می‌توانند با همراه داشتن کارت جانبازی واکسن را از مراکز بهداشتی دریافت کنند.
وی گفت: بیماران خاص و صعب‌العلاج، بیماران دیالیزی، شیمی‌درمانی و … نیز می‌توانند با مراجعه به مرکز درمانی که روند درمانی خود را از آنجا پیگیری می‌کنند واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند.