خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین وضعیت ملی پوشان از زبان سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان

فارس | ورزشی | سه شنبه، 15 مهر 1399 - 11:55
سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان با اشاره به اینکه آغاز اردوی تیم ملی به نفع ورزشکاران است، عنوان کرد: تمامی نفرات ملی‌پوش در این وقفه بلند مدت اردوی تیم ملی، تمرین مستمر و مداوم خود را داشتند.<br/><br/>
تيم،ملي،اردوي،نفرات،اردو،آغاز،عنوان،ورزشكاران

سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان با اشاره به اینکه آغاز اردوی تیم ملی به نفع ورزشکاران است، عنوان کرد: تمامی نفرات ملی‌پوش در این وقفه بلند مدت اردوی تیم ملی، تمرین مستمر و مداوم خود را داشتند.
مجید کهتری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در خصوص آغاز اردوهای پاراتیراندازی با کمان، اظهار داشت: با صدور مجوز از سوی ستاد مقابله با کرونا در ورزش و با رعایت پروتکل‌های که بسیار سختگیرانه است.
همچنین تمامی نفرات تست کرونا خواهند داد و بعد از اخذ جواب تست دعوت شدگان به اردو اولین اردوی تیم پاراتیروکمان امسال از شنبه (19 مهر ماه) با حضور 6 کماندار در باشگاه فرهنگی ورزشی الیاف تهران برگزار خواهد شد و تا 30 مهر ماه ادامه پیدا می‌کند.
اصغر زارعی‌نژاد، زهرا نعمتی، علی سینا منشازاده، رمضان بیابانی، غلامرضا رحیمی و محمدرضا زندی نفرات دعوت شده به این اردو هستند.
جبرئیل عبادی به عنوان مربی و سعید اصغری گنجی به عنوان بدنساز در این اردو حضور دارند.
وی ادامه داد: این اردو ابتدا به منظور جمع کردن ملی‌پوشان در قالب اردوی تیم ملی بوده و یک ارزیابی از نفرات دعوت شده است.
امیدوارم این اردوها بدون مشکل تا بازیهای پارالمپیک توکیو ادامه داشته باشد.
سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان با اشاره به اینکه آغاز اردوی تیم ملی به نفع ورزشکاران است، عنوان کرد: تمامی نفرات ملی‌پوش در این وقفه بلند مدت اردوی تیم ملی، تمرین مستمر و مداوم خود را داشتند.
بالطبع تمرینات اردویی و باشگاهی برای آمادگی بهتر ورزشکاران مناسب‌تر بوده و آغاز اردوها می‌تواند آنها را به شرایط ایده‌آل نزدیک کند.
انتهای پیام/