خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس شورای انتقالی جنوب یمن: راه‌حل جدایی است

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 15 مهر 1399 - 09:43
رئیس شورای انتقالی جنوب یمن تأکید کرد هیچ راهکاری برای حل مسئله جنوب جز جدا شدن آن از شمال یمن نیست.
يمن،جنوب،انتقالي،شمال،شوراي

رئیس شورای انتقالی جنوب یمن تأکید کرد هیچ راهکاری برای حل مسئله جنوب جز جدا شدن آن از شمال یمن نیست.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، عیدروس الزبیدی، رئیس شورای انتقالی جنوب یمن در دیدار با ولادیمیر دیدوشکین، سفیر روسیه در یمن گفت: مردم جنوب یمن مسئله زنده و حاضری دارند که نمی‌توان راهکارهای موقت و زودگذری برای آن ایجاد کرد.
وی گفت: هیچ راهکاری برای این نزاع جز بازگشت به ریشه‌ها و دلایل آن نیست.
راه‌حل همان برآوردن خواسته‌های مردم جنوب در بازپس‌گیری کشور و هویتش است.
اشاره وی به جدایی جنوب یمن از شمال آن است.
یمن ۲۲ مه ۱۹۹۰ بعد از توافق علی عبدالله صالح، رئیس‌جمهور شمال یمن و علی سالم بیض، رئیس‌جمهور جنوب یمن متحد شد.
شورای انتقالی جنوب یمن که مورد حمایت امارات است و سال ۲۰۱۷ تأسیس شد کنترل عدن، سقطری و مناطق دیگر در جنوب یمن را در حال حاضر در دست دارد.
انتهای پیام