خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز برداشت کشت دوم برنج در شالیزارهای مازندران

فارس | برگزیده، استان‌ها | سه شنبه، 15 مهر 1399 - 01:25
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه برداشت برنج رتون در اراضی شالیزاری استان آغاز شد، گفت: امسال کشت مجدد برنج و پرورش رتون در ۱۰۹ هزار و ۹۷۹ هکتار از اراضی شالیزاری استان انجام شده است.
هكتار،برنج،شاليزاري،استان،كشت

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه برداشت برنج رتون در اراضی شالیزاری استان آغاز شد، گفت: امسال کشت مجدد برنج و پرورش رتون در ۱۰۹ هزار و ۹۷۹ هکتار از اراضی شالیزاری استان انجام شده است.
مجید بهادری در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در ساری، درباره وضعیت نهایی کشت برنج در اراضی شالیزاری مازندران اظهار کرد: برداشت شلتوک در کشت اول برنج در ۲۱۴ هزار و ۳۲۶ هکتار از زمین های شالیزاری استان به پایان رسید.
وی ادامه داد: برنج در ۲۰۴ هزار و ۱۲۷ هکتار معادل ۹۵ درصد اراضی شالیزاری مازندران به صورت مکانیزه و ۱۰ هزار و ۶۷۳ به روش سنتی برداشت شد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه امسال کشت مجدد برنج و پرورش رتون در ۱۰۹ هزار و ۹۷۹ هکتار از اراضی شالیزاری استان انجام شد، افزود: کشت مجدد برنج پس از برداشت کشت اول برنج در ۵۵ هزار و ۶۳۷ هکتار و پرورش رتون در ۵۴ هزار و ۳۴۲ هکتار از اراضی شالیزاری استان صورت گرفت.
بهادری با اشاره به اینکه برداشت برنج رتون در اراضی شالیزاری استان آغاز شد، اظهار کرد: امسال مبارزه با علف های هرز در ۴۰۶ هزار و ۸۳۴ هکتار، کرم ساقه خوار برنج ۱۶۱ هزار و ۳۳۳ هکتار، بلاست خوشه در ۹۸ هزار و ۹۱۸ هکتار و بلاست برگ در ۸۴ هزار و ۶۰۰ هکتار از مزارع شالیزاری استان انجام شد.
وی با بیان اینکه ۶۰ هزار و ۲۵۴ تن کود بین کشاورزان شالیکار استان توزیع شد، گفت: امسال ۲۱۴ هزار و ۳۲۶ هکتار از زمین های زراعی استان به کشت اول برنج اختصاص یافت که در ۱۶۷ هزار و ۶۲۴ هکتار ارقام محلی و ۴۶ هزار و ۷۰۲ هکتار ارقام اصلاح شده، کشت شد.
انتهای پیام/۸۶۰۳۵/ج