خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انفجار و آتش سوزی در شهرک صنعتی چهاردانگه

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 14 مهر 1399 - 18:19
اسلامشهر- سخنگوی آتش نشانی تهران از وقوع انفجار و آتش سوزی در شهرک صنعتی چهاردانگه خبر داد.
آتش،سوزي،انفجار،حادثه،اشتعال،مايعات

سید جلال ملکی در گفتگو با خبرنگار مهر از انفجار و آتش سوزی بعد از ظهر دوشنبه در شهرک صنعتی چهاردانگه خبر داد و افزود: به محض اطلاع از حادثه سه ایستگاه آتش‌نشانی به همراه چندین دستگاه تانکر آب و خودروهای دیگر به محل حادثه اعزام شدند.
وی با تشریح محل و جزئیات آتش سوزی ادامه داد: انفجار و آتش سوزی در یک سوله ۴۰۰ متری تولید چسب و حلال‌ها رخ داد و به دلیل وجود مایعات قابل اشتعال چندین انفجار به وقوع پیوست.
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه آتش در حال سرایت به سوله‌های اطراف بود، اضافه کرد: مأموران آتش نشانی به سرعت از سرایت آتش به اطراف جلوگیری و پس از ایمن سازی آتش را خاموش کردند.
ملکی از انفجار و سوختن تعداد زیادی بشکه حاوی مایعات قابل اشتعال در پی این آتش سوزی خبر داد و گفت: خوشبختانه این حادثه مصدوم نداشت، اما علت و نیز میزان خسارت حادثه توسط کارشناسان در دست بررسی است.