خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار هواشناسی زنجان نسبت به ‌سیلابی شدن مسیل رودخانه‌ها / احتمال بارش برف در ارتفاعات + فیلم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 14 مهر 1399 - 17:11
گروه استان‌ها - با آغاز بارش‌های رگباری و رعد و برق‌ در استان زنجان هواشناسی ضمن هشدار به کشاورزان و باغداران از جاری شدن سیل در مسیل رودخانه‌ها و آبرگفتگی معابر خبر داده است.
استان،زنجان،كشاورزان،تسنيم،رگباري،آغاز،ادامه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، چند روزی است که بارش‌های پاییزی زنجان آغاز شده و این بارش‌ها از روز گذشته به شدت افزایش یافته است.
همینطور با آغاز بارش‌ها، هوای استان زنجان با کاهش محسوس دما مواجه شده است و مردم استان زنجان لباس‌های گرم خود را بر تن کرده‌اند.
حسین سلطانی کارشناس پیش‌بینی خدمات عامه هواشناسی در گفت‌وگو با تسنیم به بارش‌های پاییزی استان زنجان اشاره و اظهار داشت: از امروز بارش‌های رگباری و رعد و برق در سطح استان شدت یافته و تا آخر هفته این روند ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه از آنجایی که ماهیت بارش‌ها رگباری است امکان آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل رودخانه‌ها وجود دارد، گفت: حتی احتمال بارش برف در ارتفاعات استان زنجان از فردا شب وجود دارد.
کارشناس پیش‌بینی خدمات عامه هواشناسی با بیان اینکه در برخی از مناطق استان سردی هوا به صفر درجه سانتی‌گراد رسیده است، خاطرنشان کرد: سردی هوا تا جمعه ادامه دارد و پس از آن افزایش
وی در ادامه توصیه‌ای به کشاورزان کرد و افزود: بهتر است هرچه سریعتر کشاورزان و باغبانان محصولات خود را برداشت کنند و به انبارها منتقل کنند.
سلطانی همچنین توصیه‌ای به دامداران کرد و گفت: از آنجایی‌ که تا آخر هفته علاوه بر بارش‌های رگباری، احتمال رعد و برق‌های زیادی وجود دارد از چرای دام‌ در ارتفاعات خودداری کنند.
از سوی دیگر صفی‌الله کرامتی مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان در گفت‌وگو با تسنیم تصریح کرد: متاسفانه برخی از روستاها در کنار مسیر رودخانه‌ها ساخته شده و با کوچکترین بارش و جاری شدن سیل، خسارت‌های زیادی را به روستاییان وارد خواهد کرد.
وی همچنین در خصوص میزان خسارت دهی بارش‌های اخیر به کشاورزان و باغداران گفت: از آنجایی که بارش‌های باران و تگرگ در استان چندی پیش آغاز شده در حال بررسی میزان خسارت وارد شده به کشاورزان و باغداران هستیم.
انتهای پیام/ش