خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فردا در جلسه سران قوا مسائل مربوط به مدیریت کرونا را مطرح خواهم کرد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | دوشنبه، 14 مهر 1399 - 15:10
قالیباف گفت: به عنوان نماینده قوه مقننه در جلسه سران قوا که فردا برگزار می‌شود، مشکلات مربوط به مدیریت کرونا را مطرح خواهم کرد.
مجلس،جلسه،درمان،رئيس،نظارت

رئیس مجلس:
به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی مشکلات کادر درمان با حضور مسئولان و کادر درمان بیمارستان امام خمینی(ره) اظهار کرد: وظیفه اصلی مجلس نظارت است و نظارت میدانی یکی از وجوه اصلی آن است.
رئیس مجلس تصریح کرد: ساعت ۱۲ ظهر امروز تصمیم گرفتیم در بیمارستان حضور پیدا کنیم و مشکلات را از نزدیک ببینیم.
قالیباف بیان کرد: فردا جلسه سران قوا را داریم و به عنوان نماینده قوه مقننه در آن جلسه با توجه به این نظارت میدانی، مشکلات را مطرح خواهم کرد.
رئیس مجلس با تأکید بر اینکه در هر چهار حوزه پیشگیری، تشخیص، درمان و بازتوانی باید تصمیم‌های جدی بگیریم، گفت: چهارشنبه جلسه‌ای تخصصی با مسئولان بخش درمان کشور خواهیم داشت.
ان‌شاءالله بازدید امروز در کنار جلسه سران قوا و جلسه تخصصی روز چهارشنبه برای رسیدن به یک جمع‌بندی عملیاتی در خصوص مدیریت کرونا کمک کند.
انتهای پیام/