خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه محاکمه نماینده حماس در ریاض علیرغم حال نامساعد وی

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 14 مهر 1399 - 13:53
عضو بازداشتی حماس در عربستان سعودی که به سرطان مبتلاست امروز بار دیگر محاکمه می‌شود و همزمان سازمان عفو بین‌الملل خواستار آزادی بی‌قید و شرط وی و پسرش شده است.
الخضري،پسرش،سعودي،بازداشت،سازمان،سرطان،عربستان،عفو

عضو بازداشتی حماس در عربستان سعودی که به سرطان مبتلاست امروز بار دیگر محاکمه می‌شود و همزمان سازمان عفو بین‌الملل خواستار آزادی بی‌قید و شرط وی و پسرش شده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «محمد الخضری» (۸۱ ساله) نماینده حماس در عربستان سعودی و فرزند وی «هانی» بیشتر از یک سال است که در این کشور زندانی هستند و این در حالی است که الخضری به دلیل بیماری سرطان و شیوع کرونا در معرض خطر است.
بر اساس گزارش وبگاه «العهد»، قرار است امروز دادگاه تخصصی کیفری در ریاض دومین جلسه محاکمه الخضری و پسرش را برگزار کند.
همزمان با این موضوع حساب توییتری «معتقلی الرای» نوشت، سازمان عفو بین‌الملل سلمان بن عبدالعزیز شاه سعودی را به آزادی فوری و بی قید و شرط محمد الخضری و پسرش فراخوانده است.
این سازمان افزود، الخضری و پسرش در طول دوره بازداشت مورد نقض شدید حقوق بشر قرار گرفتند که از جمله آنها ربایش اجباری، دستگیری خودسرانه و حبس انفرادی بوده است.
الخضری و فرزندش در چهارم و پنجم آوریل ۲۰۱۹ در شهر جده به دست بخش اطلاعات سازمان امنیت کشور عربستان سعودی بازداشت شدند ، در آن زمان گفته شد آنها فقط برای مدت کودتای بازداشت خواهند بود اما این دوره هنوز ادامه دارد.
الخضری پیش از بازداشت به دلیل انجام عملیات جراحی بر اثر ابتلا به سرطان، تحت مراقبت‌های پزشکی بود.
انتهای پیام/م