خسارت ۱۵۰ میلیاردی سیل به مشگین شهر/ بارش ۳۳ میلیمتری فقط در یک ساعت+ عکس
فرماندار مشگینشهر گفت: در پی بارش باران و جاری شدن سیل، بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال به تاسیسات زیربنایی اماکن، مزارع و باغات این شهرستان خسارت وارد شد.

فرماندار مشگینشهر گفت: در پی بارش باران و جاری شدن سیل، بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال به تاسیسات زیربنایی اماکن، مزارع و باغات این شهرستان خسارت وارد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، اکبر صمدی ظهر امروز در بازدید از محلات و روستاهای تابعه شهرستان مشگین شهر که در اثر وقوع سیل دچار خسارت شده بودند اظهار کرد: در اثر بارش شدید باران در روز گذشته بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال به تاسیسات زیربنایی اماکن، مزارع و باغات این شهرستان خسارت وارد شد.
وی افزود: بارش ۳۳ میلیمتر در کمتر از یک ساعت باعث جاری شدن سیلاب و وارد آمدن خسارات عمدهای به بخشهای مختلف از جمله مسکونی، تجاری، پلها و ابنیههای فنی در محلات سطح شهر و روستاهای تابعه شده است.
فرماندار مشگینشهر بیان کرد: در حال حاضر آب شرب ۲ روستا و برق ۳ روستا قطع است که
اکیپهای امدادی و خدماتی مشغول رفع این مشکلات هستند.
وی ادامه داد: ستاد مدیریت بحران شهرستان در حالت آمادهباش بوده و اعضای این ستاد مشغول خدمترسانی به اهالی هستند.
صمدی گفت: بیش از یکصد منزل مسکونی و تجاری در سطح شهرستان تخریب گردیده و در دشت پریخان از توابع بخش مرکزی شهرستان مشگین شهر خسارت قابل توجهی به زیرساختهای روستایی وارد شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، بارش برف ارتفاعات شهرستان را سفیدپوش کرده و اهالی شهرستان به دلیل کاهش محسوس دمای هوا به استفاده از لوازم گرمایشی روی آوردهاند.