خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقش استراتژیک علم دامپزشکی در سلامت مواد غذایی

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 14 مهر 1399 - 11:09
استاندار خراسان جنوبی گفت: امروزه با توجه به رشد روز افزون جمعیت و نیاز بشر به غذا، منابع حیوانی یکی از بهترین بُن مایه‌های تأمین این نیاز شناخته شده و بالطبع علم دامپزشکی نیز در سلامت و ایمنی این مواد غذایی نقشی استراتژیک و انکارناپذیر دارد.
جنوبي،دامپزشكي،دامي،خراسان،سلامت،روز،غذا،غذايي،توليد،انكارنا ...

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: امروزه با توجه به رشد روز افزون جمعیت و نیاز بشر به غذا، منابع حیوانی یکی از بهترین بُن مایه‌های تأمین این نیاز شناخته شده و بالطبع علم دامپزشکی نیز در سلامت و ایمنی این مواد غذایی نقشی استراتژیک و انکارناپذیر دارد.
استاندار خراسان جنوبی گفت: امروزه با توجه به رشد روز افزون جمعیت و نیاز بشر به غذا، منابع حیوانی یکی از بهترین بُن مایه‌های تأمین این نیاز شناخته شده و بالطبع علم دامپزشکی نیز در سلامت و ایمنی این مواد غذایی نقشی استراتژیک و انکارناپذیر دارد.
به گزارش ایسنا، متن پیام محمدصادق معتمدیان، استاندار خراسان جنوبی به مناسبت روز دامپزشکی بدین شرح است:
باسمه تعالی
امروزه با توجه به رشد روز افزون جمعیت و نیاز بشر به غذا، منابع حیوانی یکی از بهترین بُن مایه‌های تأمین این نیاز شناخته شده و بالطبع علم دامپزشکی نیز در سلامت و ایمنی این مواد غذایی نقشی استراتژیک و انکارناپذیر دارد.
فعالان عرصه دامپزشکی در راستای وظایف و مسئولیت‌های قانونی خود سه هدف ملی "حفظ سرمایه دامی از طریق بهداشت دام"،"حفظ و ارتقاء بهداشت عمومی از طریق مبارزه با بیماری‌های مشترک قابل انتقال بین انسان و حیوان"و" تحقق امنیت غذایی از طریق فراهم آوردن شرایط بهداشتی برای سرمایه‌گذاری و تولید، کاهش تلفات دامی، کاهش ضایعات فرآورده‌های دامی، افزایش راندمان تولید و سلامت غذا" را دنبال می‌کنند.
اصل مهمی که در خراسان جنوبی بسیار اساسی و تأثیرگذار است و وجود بیش از ۲ میلیون رأس دام سبک، ۳۵ هزار نفر شتر، بیش از ۷۰ هزار رأس گاو و گوساله، ۶۰۰ واحد دامپروری صنعتی، بیش از ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی و تخم گذار، ظرفیت پرورش یک ‌هزار و ۱۰۰ تن ماهی و فرصت های سرمایه گذاری پیش آمده در مزارع پرورش شترمرغ، بوقلمون، بلدرچین و...
همه و همه حکایت از نقش بسزای فعالان این عرصه در صیانت از سرمایه دامی استان دارد.
تلاش و کوششی که سبب شد، خراسان جنوبی طی دولت‌های یازدهم و دوازدهم در ردیف استان‌های پاک از نظر بیماری‌های مشترک بین انسان و دام قرار گیرد و با تأثیر این موضوع در سلامت فرآورده‌های دامی استان، خراسان جنوبی در زمینه تولید شیر، فرآورده های لبنی، گوشت قرمز و گوشت سفید، در ردیف استان‌های برتر قرار گرفته است.
اینجانب، ۱۴ مهرماه، روز دامپزشکی را به همه دست اندکاران این حرفه مقدس، سربازان بی ادعای عرصه بهداشت و سلامت جامعه و همه تلاشگران و سخت کوشان این حوزه که در بخشهای دولتی و خصوصی با کمترین امکانات از نقاط دورافتاده و صعبالعبور گرفته تا در مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی این استانِ پهناور ایفای وظیفه می کنند، تبریک می‌گویم.
امید که با تأسی از رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مبنی بر توسعه فرهنگ و روحیه جهادی در جامعه در جهت حفظ ارزش ها و خدمت‌رسانی به مردم کوشا بوده در تمامی مراحل زندگی و انجام وظایف محوله در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج) بیش از پیش موفق و منصور باشید.
انتهای پیام