خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیگیری دخالت های وزیر ورزش در عزل و نصب‌های استقلال و پرسپولیس

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 14 مهر 1399 - 10:34
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه وزیر ورزش نباید در عزل و نصب‌های استقلال و پرسپولیس دخالت کند، گفت: ‌دخالت وزیر ورزش در عزل مدیرعامل باشگاه استقلال را پیگیری می‌کنیم.
باشگاه،وزير،استقلال

به گزارش مشرق، علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس، با انتقاد عزل مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: وزیر ورزش نباید در عزل و نصب باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس دخالت داشته باشد.
وی افزود: باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس باشگاه مردمی هستند و وزیر ورزش نباید در امورات این دو باشگاه به ویژه در عزل و نصب‌ها دخالت کند.
بیشتر بخوانید: پیام وزیر ورزش برای فینالیست شدن پرسپولیس
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: پس از آغاز به کار مجدد مجلس در دو هفته آینده موضوع دخالت وزیر ورزش در عزل مدیرعامل باشگاه استقلال را پیگیری می‌کنیم و وزیر ورزش را به خاطر دخالت در عزل و نصب‌های باشگاه استقلال و پرسپولیس به مجلس فرا خواهیم خواند.
نماینده مردم ساری در مجلس گفت: وزیر ورزش باید تکلیف این دو باشگاه را مشخص کند، اگر این باشگاه (استقلال ـ پرسپولیس) مردمی هستند پس وزیر نباید در امورات آنها دخالت داشته باشد.