خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سند هویتی نخستین شهید شهرداری قم رونمایی شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 14:04
قم - سند هویتی شهید حسین مولوی، نخستین شهید شهرداری قم در مراسم بزرگداشت روز ملی شهدا و تکریم ۴۷۲ خانواده شهید و ایثارگر شهرداری قم رونمایی شد.
قم،شهرداري،شهيد،شهدا،ايثارگران،شهداي،معظم،شهردار

به گزارش خبرنگار مهر، آئین بزرگداشت روز ملی شهدا و تکریم ۴۷۲ خانواده معظم شهید و ایثارگر شهرداری قم قبل از ظهر چهارشنبه با حضور خانواده‌های معظم شهدای شهرداری قم و سخنرانی آیت‌الله سعیدی امام جمعه قم در سالن همایش‌های شهرداری قم برگزار شد.
در این مراسم احمد بیطرفان جانشین فرمانده سپاه استان قم، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، شهردار قم، اعضای شورای اسلامی شهر قم و جمعی از مسئولین استانی حضور داشتند.
مشاور شهردار قم در امور خانواده شهدا و ایثارگران در این مراسم با اشاره به اینکه شهردار قم و مجموعه شهرداری اهتمام ویژه‌ای به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگر دارند، اظهار کرد: ایجاد دفتر امور شاهد و ایثارگران در شهرداری قم گام خوبی بود و امسال دومین سال بزرگداشت شهدای شهرداری قم است.
طوبی حجازی ادامه داد: ۴ شهید در استان قم متعلق به شهرداری هستند و هم اکنون ۴۰ فرزند شهید که پدران‌شان به شهادت رسیدند در شهرداری قم مشغول به کار هستند.
وی با اشاره به اینکه در سال‌های آینده شاهد رونمایی از سه سند هویتی شهیدان غلامرضا بابا احمدی، اسماعیل کریمی و یدالله صادقی شهدای شهرداری قم هستیم، یادآور شد: دفتر امور خانواده شهدا و ایثارگران در شهرداری قم فعالیت‌های خوبی داشته و در راستای خدمت‌رسانی مادی و معنوی گام‌هایی برداشته است و امیدواریم در آینده شاهد فعالیت‌های بیشتری باشیم.
قابل ذکر است در پایان این مراسم از سند هویتی شهید حسین مولوی‏، ‬ نخستین شهید شهرداری قم رونمایی شد.