خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روزنامه نگار آمریکایی: ترامپ قدرتش را به معاونش واگذار نمی‌کند

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 13 مهر 1399 - 17:57
روزنامه نگار آمریکایی معتقد است که اگرچه ابتلای ترامپ به کرونا می‌تواند، روند رقابت‌ها را تغییر دهد، اما ترامپ قدرت خود را معاونش واگذار نخواهد کرد.
نگار،انتخاباتي،بيماري،روزنامه،آمريكا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جان نیکولز، روزنامه نگار آمریکایی که با «دموکراسی ناو» گفتگو می کرد، درباره ابتلای ترامپ به کرونا همزمان با کمپین انتخاباتی او گفت: بیماری کرونای ترامپ در زمانی اعلام شده که کمپین انتخاباتی او قرار بود در سفر به دو ایالت آمریکا، برگزار شود، اما این ایالت‌ها با برگزاری مراسم‌های سخنرانی و تجمع عمومی مخالفت کردند و همزمان هم ابتلای ترامپ به کرونا اعلام شد.
جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.
(کلیک کنید)
این روزنامه نگار آمریکایی همچنین با توجه به بیماری کرونای ترامپ، احتمال محول کردن قدرت و اختیارات از سوی او به معاونش را بسیار غیرمحتمل ارزیابی کرد، هرچند به گفته این روزنامه نگار، بیماری کرونای رئیس جمهور آمریکا به طور کامل ممکن است روند تبلیغات و رقابت‌های انتخاباتی آمریکا را تغییر دهد، اما ترامپ تا کنون نشان داده که علاقه ای به تبلیغات غیرحضوری ندارد و ترجیح می دهد، همچنان تبلیغاتش را به صورت حضوری دنبال کند.
انتهای پیام/